HVALPSUND: For beboere og frivillige på Friplejehjemmet Hesselvang sluttede august måned med en kæmpe frivillighedsfest.

Alle gæster var inviteret til eftermiddagskaffe, som blev serveret i haven i bagende solskin.

Frivilligfest
Leder Pia Nielsen holdt en fin velkomsttale, hvor hun bl.a. udtrykte stor taknemlighed til de frivillige med ordene: - At med denne fest ønsker alle på Friplejehjemmet Hesselvang at takke alle vore dejlige frivillige for jeres kæmpe hjælp og indsats i årets løb. I er med til at gøre Hesselvang til et friplejehjem i særklasse. 1000-tak for det og for al jeres hjælp.  

Første år som Senior Idrætscenter
Hun kom også ind på at det nu er præcis et år siden friplejehjemmet, som det første i Nordjylland, blev certificeret som Senior Idrætscenter. Derfor var der efter kaffen mulighed for et slag krolf eller stigegolf for dem der havde lyst. Og rigtig mange tog udfordringen op til megen indbyrdes morskab og drilleri.

  

I forbindelse med certificeringen af friplejehjemmet som senior idrætscenter sidste år, blev der nemlig anlagt et fin krolfbane på plænerne omkring friplejehjemmet. Således at der både er en mere plan og lidt lettere tilgængelig første del af banen og en noget sværere og kuperet anden del af banen, så også lidt mere øvede bliver udfordret. 
Siden opstart i august 2018 har en større flok seniorer fra byen trofast mødtes hver mandag til et rask spil, med efterfølgende kaffe i havens pavillon. 

-Og skulle flere have lyst til at prøve det sjove spil er alle velkommen, man dukker bare op. Det giver en masse dejlig liv i haven som beboerne nyder stor glæde af, siger Pia Nielsen.

Softice til 72 gæster
Efter at have fået lidt motion og måske samlet lidt appetit, diskede bestyrelsen for friplejehjemmet op med dejlig grillmad som de i fællesskab med husets eget køkken havde fremtryllet. Desserten var særdeles velvalgt til vejret syntes mange. Det var nemlig en softice maskine, som kunne forsyne alle 72 gæster. Softice maskinen var lejet det meste af ugen, så beboerne nød den dejlige kolde is i sensommervarmen flere dage i træk.  

Richard Regnwald kiggede forbi
Festen var dog kun lige begyndt. En af Danmarks mest kendte danskpop-sangere Richard Ragnwald havde lagt vejen forbi Hvalpsund. Og selvom leder Pia Nielsen i sin velkomst havde nævnt at der måske ikke var så mange der ville på dansegulvet grundet varmen, så kom det bestemt ikke til at holde stik.   

Aldrig så snart var Richard Ragnwald startet ud med at synge og underholde før dansegulvet var fyldt som altid. Trods det meget varme vejr var mange friske på en lille svingom til alle Richards velkendte sange. Richard Ragnvald har optrådt med sine sange siden 1959 og de mange års erfaring fornægtede sig ikke. Faktisk kunne beboere, frivillige og personale synge med på samtlige sange i hans repertoire. Efter en festlig times tid takkede Richard Ragnwald af til lange klapsalver og et enkelt ekstranummer, yderst professionelt. 

Fra friplejehjemmets side håber man at et arrangement som dette, er med til at alle frivillige kræfter føler sig værdsat for det store stykke arbejde de ligger på Hesselvang.

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner