Klar til FarSØ fest! – FOTOS

FARSØ: Her til formiddag, trak FarSØ Fest komiteen og deres hjælpere i arbejdstøjet i Søanlægget.

Den første arbejdsopgave stod på at få rejst festteltet på pladsen foran mindelunden.

Det var særdeles spændende, da teltet er et andet og større i forhold til de forrige år.

Men pladsen blev målt op, og det 20×40 meter store telt blev rejst med hjælp fra kran og trykluft til jordspydene.

-Ja, det går godt nok noget lettere en de tidligere år. Vi er vist blevet opgraderet, lød det med et smil, fra formand for Farsø Festen, Ole Winkler, der godt kunne se at der i år kunne spares lidt på kræfterne ved opbygningen af teltet.             

Søanlæg, telt og de omkringliggende arealer skal fra i morgen torsdag være rammen for dette års udgave af FarSØ Festen i de idylliske omgivelser i Farsø Søanlæg.


I dag søndag mødte frivillige frem for at rejse det nye festtelt på pladsen foran mindelunden i Farsø Søanlæg.
Teltet er 85m2 større end det tidligere. Her ses Byfestkomiteen og deres hjælpere.

Beder om godt vejr
Efter mange dages regn, havde søen og græsset ud mod søen svært ved at følge med.

-Men det er vi heldigvis udenfor med teltet. Her lover vi det er tørt og godt, lyder det videre fra Ole Winkler, der glæder sig over det store festtelt, der sikrer tørvejr under festen ved at man også kan rykke nogle ting ind i det, hvis det regner.

Og dermed mener han at alle forberedelser er gjort, så selv regn ikke kan slå byfesten ud. Men derfor beder vi alligevel om godt vejr. Også gerne så godt, at vi på en solskinsdag kan lyne en side af teltet og nyde den idylliske udsigt over søen. Men ellers har det nye telt så mange vinduer at søudsigten kan nydes uanset hvad.

Festplads med nye aktiviteter for børn og voksne
Ud over teltet, så er tivoli også skiftet ud med et indhegnet legeland for børn, som man har store forventninger til. Her kan børnene muntre sig i timevis. Det vil blive placeret, der hvor radiobanen de seneste år har stået.

For de voksne vil der også være ”legeland” med f.eks. boksebold, skydevogn og automater. Herudover vil festpladsen byde på en snackvogn og en pølsevogn.      

Indgangene til festpladsen foregår fra Søvej, Kirkens p-plads og Stadion Allé.

Opfordrer alle til at deltage i festen
– Vi håber på en stor opbakning til festen ligesom de forrige år. Derfor har vi også en stor forventning om, at se rigtig mange mennesker i alle aldre til folkelig fest i Søanlægget i de kommende dage, siger formand for FarSØ Festen Ole Winkler.

Der lægges mange timer
Han håber på en stor tilslutning til festen, ikke mindst af hensyn til klubberne bag FarSØ Festen.

-Der lægges rigtig mange timer i opbygning og nedtagning, vagter og opgaver under festen fra klubbernes side. Og det skal jo ingen hemmelighed være, at jo mere der festes og bruges penge, jo gladere bliver vi!. Belønningen går direkte til ungdomsarbejdet i fodbold, håndbold, motions og rideklubben i Farsø. 

Der er ca. 300 frivillige fra klubberne, der er aktivt involveret i FarSØ Fest dagene.

Programmet for FarSØ Festen kan ses på forsiden af denne avis og mere i detaljen i byfesthæftet, som er endt i postkasserne i postnummer 9640 indenfor den seneste uge.

SE PROGRAMMET FOR BYFESTEN HER

LÆS BYFESTHÆFTET HER

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: