HVALPSUND: Her til aften fandt sæsonens 3. og sidste sommermusik i Hvalpsund Færgekros telt sted.  

Ligesom de forrige to fredage blev det et tilløbsstykke – og især denne fredag hvor der var irsk musik på programmet.   

Allerede ugen forinden var de 300 billetter til spisning udsolgt, men der var alligevel håb, da der efterfølgende blev lukket yderligere 150 gæster ind til den irske musik. Der blev hygget ved bordene, sunget med og danset til de irske sange fremført af McGuiness, som også gæstede sommermusikken sidste år.     


McGuiness forstod at få stemningen til at stige i forbindelse med Sommermusikken

Indehaver af Hvalpsund Færgekro Peder Holm Pedersen, fortæller at sommermusikken helt sikkert kommer igen i 2020, og at det allerede er besluttet, at der bliver både en country aften og en irsk aften igen.   

-Dermed ikke sagt, at der ikke bliver en dansk aften igen. Det tager vi stilling til senere, siger Peder Holm Pedersen.   

Flytningen af sommermusikken fra torsdage til fredage har også båret frugt. På den måde har gæsterne kunnet tage en øl mere uden at bekymre sig om at skulle op på arbejde dagen efter.   

Derudover er det også lettere for færgekroen at få hjælpere, når det finder sted en fredag aften. Det skyldes ikke mindst, at stadig flere og flere gæster tager spisningen med.  

-Og det er der ikke noget at sige til med 2 retters buffet og musik for kr. 199,- siger Peder Holm Pedersen, der i prisen også garanterer siddeplads hele aftenen.   

  
300 gæster startede med spisning. Her gås der til desserten.  
      
        

e-max.it: your social media marketing partner