HVALPSUND: Fantastisk musik i fantastiske omgivelser, det var hvad 200 tilhørere kun opleve søndag aften i Herregården Hessels gamle 1600-tals lade.  

For 2. år i træk lagde den flotte gamle stråtækte lade nemlig ramme til en sommerkoncert. 

Også kunstnerne Kristian Lilholt, Ida Friis Virenfeldt og Lasse Jørgensen var tydeligt imponeret over omgivelserne og ”koncertsalen” selvom de har optrådt mange andre lignende steder.  

- Her kunne jeg da godt bo, lød det fra Kristian Lilholt, inden aftens første nummer lød fra trioen.  

At trioen ud over at spille helt fantastisk, også har lune, kom hurtigt til udtryk.

- Vi starter med et instrumentalt nummer. Det går helt vildt langsomt og det varer 7 minutter. Så kan vi ikke aftale, at I klapper helt vildt når det er færdigt, lød det med et glimt i øjet fra Kristian Lilholt, mod de 200 tilhørere.
 Uden nogen form for overtalelse, lød der høje klapsalver efter det flotte meditative nummer, som sendte sine toner tydeligt rundt i hele rummet.  

Herefter kom den ene musikalske oplevelse efter den anden, som ikke mindst blev understreget af Ida Friis Virenfeldts flotte stemme.  

Publikum var tydeligvis begejstret.

Så mon ikke, der bliver sommerkoncert på Hessel igen næste år?. Hvem der kommer og spiller er ikke bestemt endnu, lyder det fra museumsleder Bodil Jakobsen, der også havde en helt fantastisk aften.       

 

 

e-max.it: your social media marketing partner