HVALPSUND: I juli og august er det muligt at sejle mellem Himmerland og Salling lidt længere om aftenen end normalt.

Sommersejlplanen betyder nemlig, at sidste afgang rykkes, således at sidste færge fra Salling er klokken 21.45, medens man kan komme fra Hvalpsund til Sundsøre, når Mary sejler dagens sidste tur klokken 22.00 på alle dage. De tidlige morgenafgange røres der til gengæld ikke ved.   

Travlhed med billettering på den 10 minutters overfart
Når der virkelig er tryk på, har personalet nok at gøre med at billettere de mange biler og passagerer på den 10 minutter korte overfart.

På den front har man et elektronisk billetsystem, hvor det er muligt at bruge dankort direkte i billetmaskinen, som personalet har med rundt.

Afkorter køretiden
Mange, såvel lokale som turister, bruger færgen for at afkorte køretiden og samtidig få en lille pause, hvor de kan nyde fjorden. Mange passagerer bruger de 2 kikkerter, som er opsat på færgen, til at nyde synet af sæler og fuglelivet på fjorden.
 

Mary kan befordre 30 personbiler eller 2 lastbiler og 14 personbiler på hver tur, når den gode færger pendler over fjorden. 

Færge bygger bro
Op til den nye turistsæson, har man fra Færgen Mary søsat et nyt initiativ, som skal give kunderne oplevelser på begge sider af sundet, og naturligvis også gerne færgen flere passagerer. 

Færgen giver rabat til oplevelser
Når man køber billet på færgen, får man samtidig udleveret et rabathæfte, som giver en oversigt over gode tilbud og rabat på turistattraktioner i Vesthimmerland og på Salling. Det er lokale museer, campingpladser og hoteller og kroer, som er gået med i samarbejdet, som omfatter 13 virksomheder fordelt med 8 på Salling og 5 i Vesthimmerland. Rabathæftet udleveres også på attraktionerne, som er med i hæftet.
 

Det er færgebilletten, som fungerer som rabatkupon. Man viser simpelthen sin færgebillet på det sted, men besøger og kan dermed indløse den rabat eller det tilbud, som tilbydes. 

Rabathæftet beskriver de forskellige tilbud, et kort med de forskellige attraktioner placering og en prisliste med færgens billetpriser.

 

e-max.it: your social media marketing partner