FARSØ: Vi har nu højsommer – eller Hot Sommer som vi kalder det i Farsø, og så går der for alvor sommerkuller i priserne i Farsø. Det er tid for butikkerne at komme af med sommervarerne på det store sommerudsalg, der starter i Farsø på mandag kl. 9.30 

Udsalgsvarer fundet frem i butikkerne
Det betyder, at de gule skilte i butikkerne, viser ekstra lave priser, og det er muligt at gøre en rigtig god handel på de højaktuelle sommervarer, som det fremgår af denne avis. 

Handel og aktivitet til kl. 21
Når de mange billige udsalgsvarer er lagt i indkøbsposen, så byder udsalgsstarten i Farsø også på meget andet spændende.

Fra kl. 17.00  bl.a. et bagagerumssalg for private på P-pladsen i den afspærrede midtby.  Her er der mulighed for at gøre en god brugt handel eller -salg, for alle er velkomne til at komme med deres brugte varer og sætte dem til salg fra bilens bagagerum eller fra et medbragt bord.

Vi giver udsalget et lift
Udsalget i Farsø når uanede højder, når det store materiel tager opstilling i Farsø midtby mandag aften.  

Det er i form af lifte fra de lokale virksomheder Danilift og Houmann Materieludlejning.     

Sidstnævnte vil også have andet udstyr med man kan prøve – men ikke mindst gælder det liftene, hvor man kan blive løftet til vejrs, således man kan se Farsø fra oven.  

Liftfirmaerne stiller med personale, så alle hvad enten man er til moderate højder hen over hustagene – eller til det store view over Farsø fra 50 meters højde, kan blive løftet i højderne.

Erfaringen siger, at der godt kan være kø, især ved den høje lift, da det jo tager ekstra tid i forhold til de lavere lifte at komme op og ned. Så ha’ venligst tålmodighed         

Spis endelig ikke hjemmefra
I forbindelse med udsalgsstarten vil den klassiske udsalgsret Stegt Flæsk med persillesovs naturligvis være på menuen. Det vil den være både til middag og til aften hos Den Gode Smag på Centertorvet i Farsø Rådhuscenter. Er man ikke til denne klassiske ret, så vil der fra kl. 17.00 være Helstegt Pattegris på Store Torv fra Det Lille Slagteri.  

Desuden vil Farsø Bageri og Kaffeladen som også er en del af Cafe Store Torv sælge pizza, pølsehorn, brød, kager og søde sager – foruden drikkevarer til aftensmaden.

Som en særlig gimmick har Farsø fundet en juletradition frem her i juli, nemlig norske klejner med glasur i udsalgsfarven gul. De sælges sammen med en kop kaffe på Store Torv.    
 

Så mon ikke både sult og tørst vil blive stillet ind imellem udsalgsindkøbene.  

Tag endelig børnene med
Tag endelig også børnene med til Hot Sommer Mandag. På Centertorvet i Farsø Rådhuscenter bydes der på gratis ansigtsmaling og gratis popcorn.

LÆS UDSALGSAVISEN HER

 

e-max.it: your social media marketing partner