HIMMERLAND: Det netop overståede folketingsvalg resulterede i en massiv fremgang for Venstre både i Nordjylland men især i Himmerland. Nu er der 5 nordjyske medlemmer i Venstres gruppe i Folketinget.

For Himmerlandskredsens nye Venstre-kandidat, Marie Bjerre, blev valget en kæmpe succes. Med 4.542 personlige stemmer i Himmerland og 8.627 personlige stemmer i hele Nordjylland blev hun en flot nummer 3 af Venstres kandidatfelt, og dermed valgt til Folketinget.  

Oven på den store opbakning udtaler en rørt Marie Bjerre:  

-Jeg er utrolig beæret og stolt over, at så mange i Himmerland og i hele Nordjylland har bakket op om mit kandidatur. At 8.627 nordjyder har stemt personligt på mig, overgår langt mine forhåbninger. Det ville ikke være lykkes uden den fantastiske frivillige opbakning, som jeg har fået overalt. Tusind tak. 

Himmerlandskredsens Venstre formand Thorkild Bækkelund er utrolig glad for udfaldet af valget og oplever en stor forløsning af det arbejde, der startede i marts 2016, og efter en ihærdig målrettet indsats af kredsbestyrelsen, vælgerforeningerne, medlemmerne, erhvervslivet og ikke mindst kampagnegruppen bag Marie Bjerre resulterede i, at Venstre i Himmerland igen efter 8 år er repræsenteret på Christiansborg.  

For Himmerlands befolkning og erhvervsliv bliver kontakten til Christiansborg fremover meget kort. Marie Bjerre er bosat i Aalborg og vil deltage i mange forskellige arrangementer med mulighed for personlig kontakt, hvilket er en fordel for alle. 

Venstres Himmerlandskreds ønsker at fejre Marie Bjerres flotte valg og sige tak for den store støtte og frivillige indsats som ligger til grund for valgresultatet.  

Det sker ved en uformel reception onsdag  i næste uge, hvor der bliver mulighed for at de 4.542 personer som stemte på Marie Bjerre i Himmerland at ønske hende tillykke.  

Venstre i Himmerland ønsker ved samme lejlighed at takke for den store personlige støtte der blev ydet og sige tak til de mange frivillige som har været involveret i valgkampen.  

-Det er med stor glæde og ydmyghed at kredsbestyrelsens arbejde resulterede i repræsentation i folketinget, Det har kredsen ikke været siden 2011, udtaler bestyrelsesformand Thorkild Bækkelund, der sammen med næstformand Peder Møller Lauridsen, slutter sit arbejde og giver stafetten videre til nye kræfter.

SE ANNONCEN FOR RECEPTIONEN HER

 

e-max.it: your social media marketing partner