Lions piger igen klar med gourmet tur gennem Farsø

FARSØ: – Mange har allerede spurgt, hvornår er der ”Menu gennem Farsø”

lyder det fra Birthe Nørgaard, en af de driftige kræfter bag det populære arrangement, der i år finder sted for 4. gang.

Det er Lions Club – Thit Jensen, der den 13. juni inviterer på gourmet tur gennem Farsø – og  ja – også denne gang kan man byde på 9 retter undervejs.          

Det er igen lokale spisesteder og madleverandører der byder sig til på de 9 pitstops, som den skønne aftentur gennem Farsø by går forbi.

 -Vi glæder os over den store interesse fra såvel spisesteder som deltagere. Det er nærmest helt overvældende, lyder det videre fra Birthe Nørgaard, der allerede har startet salget af billetter til eventen fra sin butik Inge & Birthe i Farsø Rådhuscenter.

Flere personaleforeninger og grupper har allerede henvendt sig så man kan få datoen i kalenderen.  Og netop hvis man ønsker at gå sammen som en gruppe, er det en rigtig god ide at melde sig til som et hold.

Sidste år havde arrangementet præcis 507 deltagere, og i år er det igen ca. 500 deltagere som man har indgået aftale med de 9 spisesteder om at traktere gennem Farsø.   

Se annoncen for arrangementet her

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: