GATTEN: Når Made In Denmark i denne uge afholdes for sjette gang i træk er der igen lagt stor fokus på folkefesten.

Som noget helt nyt har man i år nemlig inviteret alle Vesthimmerlands Kommunes 6. klasser til at deltage i arrangementet onsdag formiddag.

Der er planlagt en række spændende aktiviteter for eleverne, hvor de bl.a. får en introduktion til golfsporten, får set golf i topklasse og kan prøve kræfter med en ”putter”.

Det er stort, at en så international kendt turnering og begivenhed kommer til Vesthimmerland, og det gør ikke noget at alle uanset alder og interesser mærker, at der er fest i forbindelse med Made In Denmark.

-Eleverne får en på opleveren. De får indblik i, hvor stor en turnering Made in Denmark er. De ser kendte golfspillere, og får et indblik i det at være publikum til en stor international turnering. Samtidig får de oplevelsen af, hvordan et golfområde er bygget op og deltager i golfrelaterede aktiviteter tilrettelagt af Ungdomsskolen, siger Skole- og Dagtilbudschef i Vesthimmerlands Kommune, Anders Norup, og fortsætter:   

-Eleverne bliver en del af noget større og er med til at brande Vesthimmerland. De får udleveret røde T-shirts og skal danne Dannebrog, som via en drone fotograferes. Billeder, der går ud til 75 millioner tv-seere.

Også hos Made In Denmark er man rigtig glade for initiativet, der altså sender 6. klasserne i kommunen til golfbyen Gatten.

-Vi ønsker at flere får øjnene op for golfsporten, så jo flere børn og unge jo bedre er det.

Samtidigt er det sundt for unge generelt at komme ud og få frisk luft og opleve noget stort. Derudover er det også et ønske at få gang i de unge generelt i forhold til fritidsaktiviteter og prioritere sporten, uanset sportsgrenen, så sammenhold og det sociale liv får et andet perspektiv end f.eks. skolers længere dage m.m. Det vil vi gerne støtte op omkring, udtaler Thomas Nielsen, Sales Manager hos Made In Denmark.

 

e-max.it: your social media marketing partner