GATTEN: En af landets største sportsbegivenheder Made In Denmark vender i den kommende uge tilbage til hjemmebanen i Vesthimmerland.

For sjette år i træk afholdes der Made in Denmark og efter et velafholdt arrangement i Silkeborg i 2018 er borgmester i Vesthimmerlands Kommune, Per Bach Laursen, de vesthimmerlandske borgere og erhvervslivet rigtig glade for at kunne byde turneringen velkommen tilbage til Vesthimmerland.    

- Made In Denmark er efterhånden blevet en del af Vesthimmerlands DNA, og jeg kan med sikkerhed sige, at hele Vesthimmerland glæder sig til at byde turneringen velkommen tilbage til hjemmebanen i Gatten. Det betyder meget for vores kommune med sådan et arrangement, hvor der kommer så mange gæster. Velkommen tilbage til Vesthimmerland, fortæller borgmester Per Bach Laursen.   

Stærkt samarbejde på tværs
Vesthimmerland kommune er derfor, sammen med andre stærke aktører gået sammen om at tage godt imod de mange golfinteresserede gæster.  Ambitionen er, at skabe det bedste værtsskab for de godt 100.000 mennesker, der kommer i forbindelse med Made In Denmark. Derfor har Vesthimmerlands Kommune, VisitVesthimmerland og Erhverv Væksthimmerland indgået et endnu tættere samarbejde, som sikrer en sammenhængende indsats.  
 

Turistdirektør i VisitVesthimmerland, Jimmi Petersen fortæller her om partnerskabet:   

- Vi har alle arbejdet hårdt for at skabe de perfekte rammer for golfturneringen - især de frivillige og Himmerland Golf & Spa Resort. Idet alle rammerne - for eksempel legendariske og ikoniske Himmerland Hill - skal byde turister og golfentusiaster velkommen tilbage til Danmarks bedste golfhotel, ledsaget af verdens bedste værtsskab fra de lokale borgere og de Vesthimmerlandske turistaktører. Vi glæder os meget til at byde Made in Denmark-gæsterne velkommen til Vesthimmerland igen - det er jo vores hjemmebane.   

Også Erhvervschef i Erhverv Væksthimmerland Dan Skovgaard, er begejstret og uddyber det dynamiske udviklingssamarbejde:   

- Virksomhederne i Vesthimmerland er blandt de mest innovative og udviklingsorienterede, når det gælder digital omstilling til Industri4.0. Vi er en kommune, der overvejende lever af produktion i industrien og i landbruget, og derfor gælder det om at være på forkant med udviklingen hele tiden. Samarbejde og mod til at gå nye veje, og gå forrest er succesfaktorer i erhvervslivets udvikling i Vesthimmerland. Det er med den samme ånd, at vi indgår i samarbejdet om kulturelle og folkelige begivenheder som Made in Denmark.

 

e-max.it: your social media marketing partner