FARSØ: På opfordring fra Farsø Handelsstandsforening valgte 18 Farsø-borgere tirsdag aften at gøre hovedgaden i Farsø,

nærmere bestemt Nørregade og Søndergade, meget kønnere.


Rengøringsholdet er klar. Ikke alle 18 deltagere er med på med på billedet. Holdet fordelte sig straks ligeligt over henholdsvis Nørregade og Søndergade.


Der bliver gået grundigt til værks med krattejern


H.P. Sauer havde taget mælkebøttejernet med til græsarealerne i midtbyen. Men der stod også mange høj mælkebøtter lang husmurerne. 


Arne Nøhr ved hvad der effektivt til at fjerne ukrudt nemlig en græstrimmer med snor. 

Der var afsat 1,5 time, og der blev gået effektivt til værks mod det høje ukrudt langs husmurere, ligesom der blev fjernet affald og cigaret skodder. Flere trailere blev godt fyldt op med ukrudt og affald, hvilket ikke siger så lidt om hvor tiltrængt indsatsen var.


Efter 1,5 time var dette hold bestående af Lone Røschmann, Arne Nøhr og Laila Andersen m.fl. nået til krydset ved Svoldrupvej, hvor der også var rigeligt med ukrudt at fjerne.

Hovedgaden er takket være det frivillige rengøringskorps nu blevet meget kønnere. 

Der lyder derfor en kæmpe tak til de borgere der har bidraget til denne forårsrengøring.

Men med dette tiltag – også en opfordring til de husstande på strækningen, som man ikke kunne nå, venligst at bidrage og være medvirkende til gøre byen kønnere og renere, hvad enten man er husejer eller lejer.
 

Hvis alle gør en indsats, så bidrager vi alle til, at vore omgivelser er meget kønnere, hvad enten man bor i by eller på land – og det gælder ikke kun om foråret, men hele året rundt. Det kan vi alle glædes over – også de gæster der besøger os. Det giver et godt indtryk og gør os stolte af hvor vi bor!.

 

e-max.it: your social media marketing partner