STRANDBY: Det hører langt fra til hverdagen, at der åbner nye butikker i mindre byer. Men i Strandby gør man noget ved det.

Ejer af Løgstørvej 38 med tilhørende tankstation og kiosk, Jimmi Skjærbæk, der selv bor og driver virksomhed i Strandby, har længe ville genåbne kiosken i tilknytning til GO’On tanken i Strandby.  

Han har nu gjort noget ved det, og har hentet hjælp og ekspertise til genåbningen af kiosken, som bliver en del af Nærkøb-kæden.  

Kiosken som kommer til at hedde Strandby Nærkøb åbner på fredag. I godt tre måneder har der været arbejdet på at få aftalerne på plads med Nærkøb, friske lokalerne op og ansætte personale.  

Strandby Nærkøb vil nemlig holde åbent alle ugens 7 dage.  

Der er ikke tale om en traditionel købmandsbutik, som Nærkøb konceptet måske ellers antyder, men en derimod en kiosk.

Kiosken henvender sig både til de billister som tanker på den eneste tankstation på hovedvej 533 strækningen mellem Løgstør og Viborg, men naturligvis og til de lokale Strandby borgere og feriegæsterne i Ertebølle og Trend.  

I kiosken kan der købes friskbrygget kaffe og friskbagt brød, sandwich, pølsehorn og kager fra Farsø Bageri. Men naturligvis også chips, slik og drikkevarer. I kiosken vil der også være et mindre udvalg af langtidsholdbare købmandsvarer. Herudover vil der være salg af lotto og egen spillehal.      

e-max.it: your social media marketing partner