Populære påskeaktiviteter fra butikkerne – FOTOS

FARSØ: I påskeugen havde butikkerne i Farsø nogle rigtig travle dage, som kunderne blev belønnet for med gode tilbud – og en række hyggelige påskeaktiviteter

der henvendte sig til såvel børn som voksne. 


Gækkebreve med påskeæg som belønning
Knapt var klippe/tegnehjørnet stillet an hos Bog & Ide, tirsdag morgen før de første tre piger var klar til at lave deres gækkebrev. Melia på 4 år var først færdig og var den første til at få udleveret et “kinder” påskeæg fra Laila i Bog & Ide.


Kort tid efter fulgte Victoria på 6 år og Mathilde på 8 år, som var på påskehandel i Farsøs butikker sammen med mormor. Udstillingsvæggen viser at mange flere børn fulgte efter – også onsdag og lørdag, hvor børnene var flittige med saks og tusser.


Uhmm tarteletter
Tarteletter var blandt favoritretterne hos Den Gode Smag på Centertorvet tirsdag, onsdag og lørdag, hvor den lækre ret som mange forbinder med påske, blev indtaget i stor stil ind imellem påskeindkøbene.


Gule påskeblomster
Ud over at indkøbsvognene kørte tæt påskelørdag, så fulgte der også en særlig påskehilsen med fra butikkerne til kunderne, nemlig en Tete a’ tete påskelilje. De gule påskeblomster blev hurtigt tydelige i gadebilledet. Her er det Pia Guldberg hos Stil & Sko der overrækker påskeblomst til Birgitte Langbak og hendes søn.


Her taler Sara Græsborg og 4 årige Oliver om den flotte honningkage han har pyntet. Kagepyntningen fandt sted påskelørdag.


3 raske drenge med deres pyntede honning påskekager – lige klar til at spise.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: