HVALPSUND: Påsken har været tilsmilet af særdeles sommerligt vejr.

I Hvalpsund betød det at rigtig mange mennesker søgte til byen i påskedagene i sommerhus, på camping eller for spise. Byens spisesteder, heriblandt det nye Havnens Røgeri melder om stor travlhed. 

Det var især tydeligt skærtorsdag, hvor der var kø til brunch men også ved pølsevognen. Da de lune temperaturer også indbød til is, blev der rakt mange kræmmerhus is over disken hos Færgekiosken og Pakhuset. Hos Det Lille Kompas var det især en kølig fadøl der blev nedsvælget.  


Spisestederne i Hvalpsund havde stor søgning i påsken. Her er det gårdhaven bag Havnens Røgeri. 

Skærtorsdag lød der også en liflig brummen fra forårsklare motorer på motorcykler og veteranbiler, der traditionen tro - i hvert fald officielt, slog motorerne i gang for første gang i år for at begive sig ud på naturskønne strækninger. 

På vejene mellem Farsø og Hvalpsund med mellemstation på Havnepladsen i Hvalpsund fandt man et par hundrede motorcykler inviteret af Farsø MC Klub til årets første forårstur. Af andre lokale MC-klubber fandt man CUI-Riders fra Farsø og MC-Smedien fra Hvalpsund. 

Det fantastisk flotte påskevejr trak i motorcykelfolket. Det var tydeligt at se og høre skærtorsdag hvor et stort antal – langt over 100 motorcykler, traditionen tro, trak igennem på vejene mellem Farsø og Hvalpsund.

Det samme gjaldt veteranbiler, inviteret af Aalestrup Classic, der ligeledes stillede deres blankpolerede køretøjer til skue på Havnepladsen i Hvalpsund. 

Som sædvanlig var dette forårstegn et tilløbsstykke for rigtig mange, som beundrede de flotte modeller.

Også imponerende biler i veteranklassen gjorde motorcyklerne med selskab i Hvalpsund. Motorcykler og veteranbiler er noget der kan trække tilskuere til, og det var der også denne Skærtorsdag i Hvalpsund, hvor mange havde gjort det til en udflugt i det flotte solskinsvejr.   

 

 

e-max.it: your social media marketing partner