Børnene indtog HoppeLegeland

FARSØ: Som det efterhånden er blevet en tradition, så indtager et HoppeLegeland og egnens vinterferieramte børn Dronning Ingrid Hallerne i Vinterferien.

Den store opvisningshal var indrettet med ikke mindre end 5 kæmpe hoppe- og klatrepuder med indbyggede forhindringer, en rodeotyr. I træningshallen var der boldspil herunder en oppustelig fodboldbane. Gymnastiksalen var indrettet med et tarzanland, hvor børnene kunne boltre sig i tove og andre forhindringer der skulle forceres.  

Rigtig mange havde desuden taget badetøjet med, så de kunne få sig en dukkert i badeland med bolde og badedyr omkring sig.    

Og sådan var det også i år, dog med et par ændringer i forhold til tidligere. 

Flyttet til slutningen af ugen
For det første var HoppeLegelandet flyttet fra starten af ferien til slutningen og for det andet havde FUIK’s Venner taget over med hensyn arrangement, der tidligere har været Dronning Ingrid Hallernes eget arrangement.
 

Begge dele gav lidt udfordringer.  

For det første var afholdelsestidspunktet af arrangementet ikke til nogen fordel, selvom der var regnvejr udenfor både torsdag og fredag.  

Betød færre besøgende
Kun i omegnen af 300 børn besøgte HoppeLegelandet, som er et par hunderede færre i forhold til de tidligere år. Men til gengæld havde de nogle fantastiske dage, hvor forældre og bedsteforældre også var inviteret med.
 

Jens Røschmann fra FUIK’s venner fortæller, at der er mange tilbud til børnene i vinterferien og flere af dem minder om hinanden. Men det helt unikke her i Farsø er, at vi har svømmehallen og dermed badelandet, som mange børn prioriterer.  

Nytænkning
Der er ingen tvivl om at der igen bliver vinterferieaktivitet i Dronning Ingrid Hallerne næste år, men at der skal nytænkning til både angår tidspunkt på ugen og aktiviteter.  

Han fortæller, at der på trods af de færre deltagere ikke bliver et underskud for FUIK’s Venner at dække. Det er takket være vore sponsorer og den store hjælp Dronning Ingrid Hallerne har givet os.  

Stor hjælp fra frivillige
Også de mange frivillige hjælpere har bidraget til nogle gode dage.
 

-Det har været helt fantastisk så mange, der foruden FUIK’s Venners bestyrelse, har trådt til for at være praktiske hjælpere eller sidde ved billetlugen, takker Jens Røschmann.                                           

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: