Farsø Rådhuscenter fylder 30 år – det skal fejres

FARSØ: På onsdag udsender Farsø Rådhuscenter en 52 siders fødselsdagsavis til en stor del af Himmerland i anledning af centrets 30 års fødselsdag.

Det vidner om, at fødselsdagen i den grad skal fejres, og der er tale om tilbud der er værd at køre langt efter.   

Butikkerne er i gavehumør
I 30. året har ”fødselaren” besluttet, at det er gæsterne/kunderne der skal have gaver. Det viser det fire dages program fra torsdag den 28. februar til søndag den 3. marts med al tydelighed.  

Det gennemgående tal er naturligvis ”30”. Det gør sig gældende i mange forbindelser. Først og fremmest i forbindelse med butikkernes særlige fødselsdagstilbud – men også når det gælder gratis gaver, meget billige gaver og gaver man kan vinde, når man indfinder sig i forbindelse med fødselsdagen.
 

Borgmester starter fødselsdagen
Til at sætte det hele i gang – på fødselsdagens første dag, har man allieret sig med Vesthimmerlands borgmester Per Bach Laursen, der naturligvis er stolt over at have Himmerlands største indkøbscenter i sin kommune, og at ideen til Farsø Rådhuscenter blev skabt af fremsynede Farsø borgere for over 30 år siden.  

 

Gaveregn og fede præmier

Torsdag fortsætter med gratis kaffe og rundstykker, gratis potteroser og helstegt pattegris til kr. 30,- pr. portion
 

Vind gavekort for 30.000 kr.

Fredag sætter centrets butikker sammenlagt gavekort for 30.000 på højkant. For at komme i betragtning til den ekstra gave, skal man kunne fremvise en bon fra en handel i en af centrets butikker fredag på minimum 300 kr., så kan man være heldig at vinde et af de mange gavekort.
 

Fredag byder også på gratis kagemand og kaffe  
 

Bagekonkurrence med store præmier
Det er jo fastelavnstid, så hvad med lørdag at stille op med dine hjemmebagte fastelavnsboller og få chancen for at vinde gavekort enten som første, anden eller tredje præmie.
 

Lørdag byder selvfølgelig også på gratis gaver såsom tulipaner og et gratis sildebord.  
 

Den gyldne kundevogn
Og ikke mindst ruller Farsø Rådhuscenters eget påfund ”Den Gyldne Kundevogn” igen både lørdag og søndag. Her kan man ved at tilmelde sig, vinde en tur igennem centret med ”Den gyldne kundevogn” og få varer efter eget valg i vognen for mange tusinde kroner – ganske gratis.  
 


Egnens største fastelavnsfest
Søndag finder en kæmpe fastelavnsfest sted for alle børn. Det er naturligvis gratis at deltage og de 300 første børn får sågar et gavekort på kr. 50,- for at møde frem udklædte. Efter tøndeslagningen er der gratis fastelavnsbolle med drikkelse til alle deltagere.
 

Imens tøndeslagningen finder sted er der ”Spis det I kan” brunch til kr. 130 kr. for 2 pers. for de voksne.  
 

Alle dage kan man desuden lægge sin billet ind på at vinde et rejsegavekort på kr. 3.000 til Sun Charter.  
 

Fødselsdagsavis på næste onsdag
Med andre ord – Farsø Rådhuscenter er i rigtig fødselsdagshumør. Så mød endelig frem til fire festlige dage.
 

Læs meget mere om Farsø Rådhuscenters fødselsdag i fødselsdagsavisen, som ender i din postkasse på onsdag.  

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: