Kulturuge med hele 66 programpunkter

VESTHIMMERLAND: Med 66 programpunkter fordelt på 9 dage bliver der i Kulturugen – i uge 10 god mulighed for at opleve den mangfoldighed af Kultur som Vesthimmerland kan byde på.

Kulturugen finder sted for tredje år i træk og antallet af programpunkter er steget stødt fra år til år, hvilket ikke mindst skyldes deltagelsen og engagement fra kommunens foreninger og virksomheder.

Som borger vil man nok sige, at man skal være meget dygtig for at kunne nå det hele. Men heldigvis er det sådan med kultur, at interesser er så forskellige, så mon ikke et udvalg kan gøre det.      

Åbningsarrangement i Farsø
Kulturugen, der også går under navnet ”Aha”, åbnes lørdag 2. marts i Farsø, hvor publikum bl.a. vil kunne nyde spændende musik og gastronomi i rå industrielle omgivelser.

Ved Kulturugens åbningsarrangement i år er tre industrivirksomheder i Farsø gået sammen om at rykke kulturen ud af de vante omgivelser. På virksomheden Danilift i Farsø kan publikum glæde sig til at opleve Lenny og Waqas fra det tidligere storhittende band Outlandish fylde den store produktionshal med deres varme lyd og rytmiske beats. Her spiller de akustiske versioner af velkendte hits som Aicha og Guantanamo.

Der er plads til 400 deltagere som bliver inddelt i tre grupper, som efter tur skal besøge hhv. Danilift, Uno Form og Outline, som ligger i gåafstand fra hinanden på Fabriksvej og Søndergården.

Køkkenvirksomheden Uno Form forkæler smagsløgene med lokal gourmetmad fra Kanalfogedens Køkken, mens pianisttalentet fra Farsø Ebbe Michelsen sørger for sød musik til øregangene.

Outline har inviteret det lokale – og prisbelønnede  jazz-talent Mathias Heise til at sørge for lyd og stemning i den store produktionshal.

Direktør for Outline Jens Sørensen fortæller, at der for en virksomhed som hans er mange gode grunde til at bakke om en lokal kulturuge.

Vi er en stor arbejdsplads i Farsø og i Vesthimmerland. Når vi får muligheden for at engagere os og gøre noget for lokalsamfundet, så er vi positivt indstillet. Outline har 250 medarbejdere og 80% af dem bor selv i Vesthimmerland. Vi håber selvfølgelig, at vores nuværende medarbejdere kommer til arrangementet, men det er også en måde at gøre kommende medarbejdere opmærksomme på Outline som arbejdsplads, siger Jens Sørensen.

Se programmet her 


Blandt de tre åbningsarrangementer for ”Kulturugen Aha – uge 10” er Lenny og Waqas fra Outlandish som vil optræde med de kendte Outlandish sange.

 

 

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: