HVALPSUND: I mandags var 25 foreningsfolk, fra ikke mindre end 10 foreninger i Hvalpsund, samlet til møde i Multihuset i Hvalpsund.

Baggrunden for mødet var at man gerne ville finde en måde at få et overblik over de forskellige planlagte arrangementer, f.eks. ved at lave et årshjul og finde et fælles fodslag foreningerne imellem, og sætte fokus på samarbejde og fællesskab.  

Netop sådanne tiltag falder helt i tråd med  Vesthimmerlands Kommunes landsbyudvalgs indsatsområder for 2019, som er følgende: 1. Bosætning og branding – det gode værtsskab og den gode historie. 2. Fællesskab – samarbejde mellem landsbyer – byudvikling, hvor er de unge? Og 3. Tænk nyt – stort og småt. 

Efter mødets gruppearbejde og fremlæggelse af de allerede planlagte aktiviteter var der var enighed om vigtigheden af en fælles kalender. Det blev besluttet, i første omgang at bruge kalenderen på www.hvalpsund-by,  senere ”Lounshalvøen ”, som det blev bestemt at den nye kalender skal hedde.  

Et andet punkt der blev diskuteret var hvordan man kan hjælpe hinanden foreningerne imellem. Kan man f.eks. gå sammen om et større projekt. Der var udbredt interesse for dette.  

Det gode og konstruktive møde sluttede med, at det blev besluttet at mødes igen om et år, med 1 deltager fra hver forening.

 

e-max.it: your social media marketing partner