FARSØ: Torsdag i næste uge vil de gule udsalgsskilte og de mange stærkt nedsatte varer være udprægede i Farsøs butikker.

Der vil blive lokket med besparelser på op til 50% - eller mere, på tøj, sko og alle andre former for vareartikler.  

Starten går 10. januar
Udsalgsstarten går næste torsdag og så er det med at være på pletten, for at få fingrene i de bedste udsalgsvarer som butikkerne har mærket ned.  

Gule Dage
De butikker, som via deres kæder allerede har startet udsalget op, byder i stedet ind med Gule Dage tilbud, som udsalget også vil være kendetegnet for.   

1000 gratis hotdogs til udsalgskunderne
Ud over udsalgstilbud med rigtig store besparelser, hører der også altid en særlig udsalgsret til udsalgsstarten. Den er sågar helt gratis. Der serveres nemlig 1.000 gratis hotdogs på udsalgsstarten fra kl. 11.00 og så længe lager haves. For at få den gratis hotdog, skal man hente en spisebillet i en af udsalgsbutikkerne, hvilket jo er let nok, når man alligevel er på udsalgshandel. Spisebilletten kan indløses hos enten Centerkiosken eller Den Gode Smag, som står for de gratis hotdogs.        

På onsdag udsendes udsalgsavisen fra Farsø til alle husstande i Vesthimmerland. Kig den derfor godt i igennem, og vær forberedt på en god handel til udsalgsstarten.         e-max.it: your social media marketing partner