VESTHIMMERLAND: Engagerede virksomheder og institutioner i Vesthimmerlands Kommuneskal igen i år hyldes for deres indsats for at hjælpe borgere i gang på arbejdsmarkedet.

Det er 10. gang prisoverrækkelsen finder sted og er arrangeret af Jobcenter Vesthimmerland 

-Det at inddrage hele virksomheden i en indsats for at hjælpe de borgere der er på kanten af arbejdsmarkedet er unikt for Vesthimmerlands kommune, udtaler formanden for Beskæftigelsesudvalget Brian Christensen DF og fortsætter. 

-Vesthimmerlands Kommune har nu igennem en 10 års periode systematisk samarbejdet med de lokale virksomheder og institutioner og har til dato uddannet 280 virksomhedsmentorer. Denne indsats afspejler sig i et frugtbart samarbejde, der sikrer at der hele tiden er udvikling for den enkelte ledige på vej mod arbejdsmarkedet. 

Det at virksomhederne åbner dørene for de ledige betyder, at de over tid kan bevise deres værd og komme i betragtning til en ledig stilling. Og som arbejdsmarkedet ser ud lige nu, er der behov for alle hænder, slutter formand for Beskæftigelsesudvalget Brian Christensen. 

De nominerede til årets priser er følgende og uddeles i 2 kategorier. 

I kategorien ”Årets Mentor” er følgende nomineret: Helene Rosenbeck, Park & Vej. Adm. direktør Peter Frederiksen fra J-coating A/S i Aalestrup og Værksteds assistent Henrik Pedersen, Grundfos, Hvam. 

I kategorien ”Årets virksomhed” er følgende nomineret: Imdex, Farsø. BOS A/S, Ranum. Vannerup Møbelfabrik. Farsø Skole og SFO. GPV International A/S, Aars 

Prisoverrækkelsen finder sted den 5. december.

 

e-max.it: your social media marketing partner