HVALPSUND: I dag blev der ophængt en ny spændende udstilling på Hesselvangs lange væg.

Skiftende kunstnere har her fra tid til anden mulighed for at vise deres forskellige udtryk. 

Denne gang er det kunstmaler Grethe Tougaard Nielsen fra Møldrup, der har givet fantastisk farve og liv til de hvide vægge. Skønne billeder med motiver af heste hænger nu side om side og viser hesten i både bevægelse, konkurrence og ikke mindst som flot element i naturen. Alle billederne er i øvrigt “ uden titel” 

Grethe fortæller, at hun har tegnet og malet hele sit liv, men det mest er de seneste 30 år hun er gået helt over til maleri. Et godt udgangspunkt fra Randers Kunstskole gennem 3 semestre hos 2 dygtige lærer, har ledt til bl.a. flere censurerede og anerkendte udstillinger forskellige steder. Grethe har selv sit eget galleri i en nedlagt sparekassebygning i Møldrup. 

16 flotte malerier er nu ophængt, og ved ferniseringen, hvor der blev trakteret med et lille glas og en småkage, kunne beboere og øvrige gæster høre Grethe fortælle hvor hun får sin inspiration fra. feks. er det meget fra naturområdet ved Roum bæk.  

Selv om Grethe Tougaard Nielsen ikke selv ejer en hest, er hun dybt fascineret af netop dette prægtige dyr, og det har været det foretrukne motiv de seneste 25 år. En bogudgivelse om fascinationen af heste er det også blevet til, hvortil bogen samtidig er krydret med Grethes kunst. 

Malerierne vil nu pryde Hesselvangs vægge ind til ca. 1. februar. Beboerne på Hesselvang byder gerne interesserede indenfor til at se, og få en spændende kunstnerisk oplevelse.

 

e-max.it: your social media marketing partner