Julen er kommet til Farsø – FOTOS

FARSØ: Her til eftermiddag kom julen og julemanden til Farsø. Dette blev markeret med tændingen af Farsøs flotte julebelysning.

Store Torv fyldt med mennesker
Netop forventningen om at møde julemanden, se ham tænde julebelysningen, gjorde at rigtig mange børn og voksne havde skyndt sig hjem fra børnehave, fritidsordning og arbejde, for at være til stede på byens centrale plads – Store Torv, som da også hurtigt var fyldt med mennesker denne lune novemberaften.

På Store Torv var der opstillet salgsboder med gløgg, kaffe, kakao, klejner, chokoladeboller, brændte mandler, vafler m.m. Desuden havde spejderne arrangeret at man kunne riste skumfiduser over bål.  

Julebelysningen tændt
Da det var blevet helt mørkt kl. 17.25, begav julemanden og hans nisser sig ud i menneskemængden på Store Torv, således han kunne tænde byens julebelysning. Tændingen skete fra toppen af hans nissestige og ved hjælp af en fakkel. Straks var julestemningen vakt i Farsø, og gav alle julelys i øjnene. 

Det strålende lys fra juletræ, lysende træer, parasoller og guirlander i hovedgaden, gav anledning til et par ture rundt om træet. Nissekor og hjælpenisser førte an til de kendte julesange.        

                  

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: