FARSØ/HVALPSUND: Igen i år pryder kæmpenisser Torvet i Farsø midtby.

Det er en lille nissefamilie bestående af nissemor, nissefar og nissepige som vil sprede juleglæden til såvel børn som voksne i Farsø.  Om det vildfarne rensdyr også spreder glæde i nissekredse skal være usagt, men sjovt ser det ud!.

Det er Farsø Handelstandsforening der har bestilt nisserne – og rensdyret, der ligesom de foregående år er lavet af det kreative værksted og metalværkstedet på Produktionsskolen Kongshøjgaard i Hvalpsund. De store rundballer er leveret af Børge Bach Jensen fra Åle ved Ranum.

Nisser og rensdyr blev opsat i starten af sidste uge, således at de var klar til julelystændingen i Farsø i torsdags.

Også i hjembyen Hvalpsund står Produktionsskolen for store nisser. Ligesom de forrige år har de af Hvalpsund Borgerforening fået til opgave at opstille de i øjnefaldne nisser på hjørnet af Sundvej og Hesselvej. I Hvalpsund er der også tale om en nissefamilie bestående af nissemor, nissefar og deres lille nissepige,

Flere juleopgaver
I det hele taget har Produktionsskolen Kongshøjgaard mange forskelligartede opgaver som især involverer den kreative linje og skolens auto/metallinje, derfor er der heller ikke juleåbent i butikken som tidligere, da der lige nu skal klares mange bestillingsopgaver ud af huset.

Produktionsskolen stod for en måneds tid siden for æbleudsmykningen i Farsø Rådhuscenter. Nu har de fået en ny opgave, nemlig at lave en jule fotovæg og stå for pyntningen af juletræerne i centret. Det vil blive udført i denne uge af leder af det kreative værksted, Rikke Skadhauge og hendes elever.


Her ses kæmpenisserne på Torvet i Farsø.


N
issefamilien i Hvalpsund.       


   

 

 

e-max.it: your social media marketing partner