FARSØ: I år bliver det ekstra spændende at fejre fødselsdag i Galleri 14.

For det første fylder galleriet 15 år og for det andet har Lions Club Farsø jubilæum med deres julemærke og kan fejre denne tradition for tiende gang i Galleri 14.  

Borgmester Per Bach Laursen åbner ferniseringen med en lille velkomsttale. Derefter vil Jørn Bjerge underholde med musik gennem hele eftermiddagen, hvor gæsterne kan hygge sig med vin og snacks. Samtidig vil der blive solgt kaffe og kage. 

-Ikke mindst har vi igen i år det populære og traditionelle lotteri med masser af kunst og gaver som tilfalder de heldige.  

Galleriet har fået en del nye kunstnere, bl.a. Mona Hering, Hornum, som maler intuitive, meditative abstrakte billeder.  

Tove Pilegaard, Aalborg maler billeder i varme efterårsfarver såsom orange og rødt, men kan også gå stik modsat og bruge blå, lilla palet. Hendes malerier er meget inspireret fra hendes sejlertid og mange ture til Frankrig.  

Connie Moesmand, Aalborg laver finurlige og løjerlige figurer i både rakubrændt og stentøjsbrændt keramik, som kan placeres både ude og inde.  

Finn Midtsleogen laver figurer i jern og messing fra sit smedeværksted i hjertet af det smukke Himmerland. Han har skabt en unik serie af figurer med inspiration fra sportens verden.  

Som noget nyt giver flere af Galleriets udstillere rabat på deres kunst netop denne eftermiddag, så man kan altså sikre sig nogle spændende og gode ting til nedsat pris.  

Alle er velkomne til fødselsdag i galleriet. Her er udstilling på 800 m2 – fordelt på fire etager. Ca. 40 kunstnere bidrager med kunst fra mange lande. Malerier, glas, keramik, filt, pil, trædrejede ting og meget mere vil du opleve hvis du besøger Galleri 14.

Se annoncen for Galleri 14's fødselsdag her


Fødselsdagen markeres med en udstilling af værker fra over 40 kunstnere, heriblandt en hel del nye. Dette maleri, som oprindelig var et foto, er malet af Orla Mikkelsen fra Hvalpsund.             

 

e-max.it: your social media marketing partner