FARSØ: I år kan Tøjeksperten fejre jubilæum, som bliver markeret i kædens butikker rundt om i landet fra den 4.-7. oktober, heriblandt i butikken i Farsø.

Og i Farsø er jubilæet noget ganske særligt, da indehaver Jens Røschmann selv har været med alle 50 år.

-Samtidig kan vi i Tøjeksperten Farsø se tilbage på nogle begivenhedsrige år, først som en del af en frivillig indkøbskæde og senere som franchisetager i en kapitaldrevet kæde, som har vist sig at være et stærkt brand, fortæller Jens Røschmann. 

Men jubilæet er ikke kun en fejring af, at Tøjeksperten har eksisteret i siden 1968, men også en fejring af 50 års erfaring – og for mit vedkommende endnu længere, siger tøjekspert Jens Røschmann.

I Tøjeksperten er vi stolte af at være eksperter i herretøj, og ved også, at det er dette særlige kendskab til faget og kunderne, som får kunderne til at komme til os. Vi gør særligt meget ud af at kunne servicere og rådgive, siger Jens Røschmann, der de næste dage i anledningen af jubilæet giver 33% rabat på alle varer i butikken, såvel i herre- som dameafdelingen. Desuden vil der også være åbent på søndag.   

Tøjeksperten er Danmarks største herretøjskæde med 110 butikker.  

 

e-max.it: your social media marketing partner