Rekord besøg på Farsø Efterskole

STISTRUP: Farsø Efterskole afholdte som de øvrige af landets efterskoler åbent hus forbindelse med Efterskolernes dag.

-Selvom om alle elever og medarbejdere stod klar til at tage imod de besøgene søndag kl. 13, så blev vi alligevel næsten blæst omkuld af den overvældende interesse vi oplevede fortæller, forstander Søren Dolmer.

Skolen vurderer at 160-170 familier lagde vejen forbi Farsø Efterskole i løbet af søndag eftermiddag, – det er det største antal besøgene nogen sinde, erklærer Søren Dolmer.

Næste års elevhold er fuldt optaget på Farsø Efterskole og der er venteliste. I skoleåret 2020-21 er der til gengæld ikke optaget nogen endnu. Det skoleår der blev der åbnet for ansøgning til søndag 30/9 og interessen for ikke bare at kigge men også ansøge om optagelse af ligeledes stor. Dagen efter var der indkommet ikke mindre end 100 ansøgninger til de ca. 70 ledige pladser, der forventes at være når der på forhånd reserveres plads til de 2. års elever vi forventer at have om 2 år.

-Forældrene har dog ugen ud her efter efterskolernes dag til at tænke sig om og få indsendt ansøgningen, før vi eventuelt ved lodtrækning fordeler pladserne i skoleåret som starter om knapt 2 år, slutter forstander Søren Dolmer.

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: