VOGNSILD: Vognsild afholdte i denne uge sommerfest.

Det startede onsdag med børnecykelløb. Om aftenen var der løb og cykelløb, alle med chip tidstagning. I alt blev der udleveret over 100 startnumre.

 

2
1
DSC4726
3
DSC5406

Torsdag var der intet program, alligevel var mange samlet i klubhuset og det var for at gøre klar til weekendens fest.
 

Fredag startede med fyraftenskomsammen herefter blev der grillen tændt og der kunne grilles medbragt kød. Da maden var spist var der gang i det alkoholfrie diskotek i klubhuset og på terrassen var der hygge for de voksne med dartturnering, sømblok, skydevogn og nyhederne i år, en flippermaskine og boksebold.
 

Lørdag startede med rundstykker og morgensang ved sognepræst Jari Tollestrup Jensen. Herefter kunne der købes lodder i tombolaen, med flotte gevinster fra de lokale forretningsdrivende. Over middag var der gadefodbold, hvor otte hold var tilmeldt "Landsholdet" løb med sejren.
 

Samtidigt blev det jyske mesterskab i havetraktortræk afholdt og det var med internationalt islæt da der deltog et team fra Holland.


For børnene var der det muntre køkken, hoppeborge og ponyridning


Til den søde tand var der et kæmpe kagebord, hvor Heidi B. Christensen vandt for ”bedste smag” og Camilla G. Jensen vandt for ”flotteste kage”. Sommerfesten sluttede lørdag aften med ”bad taste” fest - vinderne for bedste(eller værste) udklædning blev Helle Kristensen og Michael Jensen

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner