HVALPSUND: For første gang afholdes der på søndag en sommeraftenkoncert på Herregården Hessel.

I de meget flotte omgivelser på Hessel, er det den gamle lade, der lægger rammerne til orkester og 200 tilhørere.   

Til at stå for koncerten er det Den Unikke Trio.

Trioen består af ikke mindre end Tina Siel, kendt for sin fløjlsbløde stemme og skønne fortolkninger af salmer og sange og sit altid gode humør.  Tine Lilholt mangeårigt medlem af Lars Lilholt band, og kendt for sit fortryllende fløjtespil og på harpe og desuden pianisten Knud-Erik Thrane. 

Det vil blive en meget stemningsfyldt og hyggelig koncert med både sange, instrumentale numre og fællessange, der vil vare omkring 80 min. med en indlagt pause hvor man får lidt at spise og drikke.

Den Unikke Trio" har arbejdet sammen i 10 år og har med succes rejst rundt i landet, hvor der alle steder bliver meldt om fulde huse, og gruppen har fået virkelig gode anmeldelser. Trioen startede som en julekoncert Trio, men spiller nu hele året rundt, med et repertoire, som består af traditionelle danske, svenske, norske mere eller mindre kendte sange, instrumentalnumre, som kan være både lidt klassiske og nyere, samt egne kompositioner.

-billetsalget går rigtigt godt og man forventer udsolgt, oplyses der fra Hessel, der ser meget frem til koncerten og det nye – og meget oplagte initiativ i omgivelserne på Hessel.     

Se annoncen for koncerten her

 

e-max.it: your social media marketing partner