FARSØ: Under denne spidsfindige titel finder man Farsø Handelsstandsforenings næste Hot Sommer arrangement på mandag.

Igen vil Farsø Midtby være afspærret omkring Store Torv i Farsø Midtby, og de omkringliggende gader være lukket for trafik, så de kan benyttes som gågade.

Se Farsø fra oven  - og andet materiel
For denne aften er det det store materiel der opstilling i midtbyen i form af lifte fra de lokale virksomheder Time, Danilift og Houman Materieludlejning. Sidstnævnte vil også have andet udstyr med, som man kan komme op i og prøve – og ikke mindst gælder det liftene, hvor man vil blive løftet til vejrs, således man kan se Farsø fra oven.

Jul i juli
Som man sikkert også vil bemærke, ud fra hovedbeklædningen på personalet i torvebutikkerne, så vil der også være andet i gære. For kl. 18.00, vil en rød brandbil ankomme til midtbyen med en helt særlig person ombord. Og når man siger jul i juli, så behøver personen klædt i rødt og med hvidt skæg vis ingen nærmere præsentation. Men det skal da lige nævnes, at når personen stiger ud af brandbilen, godt hjulpet på vej af sine hjælpenisser - nemlig det frivillige brandkorps i Farsø, så vil der blive delt pebernødder ud. Der er også sørget for at årets første juleklejner vil blive solgt fra Farsø Bageri’s bod på Store Torv.         

Ud over gratis ansigtsmaling og popcorn i Farsø Rådhuscenter så vil der også være mulighed for en gratis træktur på Farsø Rideklubs heste, som vil være til stede ved Store Torv.

Livemusik på Store Torv
Desuden vil man finde den gode aftenhygge på Store Torv med spisning og beværtning - ligesom de forrige mandage, og denne gang tilføjet live-musik serveret af The Rodgers. The Rodgers, som man har kunnet opleve tidligere i år i forbindelse med et andet arrangement i Farsø, er blevet bedt om at komme igen for at sætte musikalsk stemning i byen.

Se programmet for Hot Sommer aftenen her

 

e-max.it: your social media marketing partner