Velbesøgt Classic aften i Farsø – FOTOS

FARSØ: Her til aften fandt Farsø Handelsstandsforenings 2. Hot Sommer aften sted i Farsø midtby.

Og det blev en særdeles velbesøgt en af slagsen som ovenikøbet blev tilsmilet af et meget flot sommervejr, som indbød til at slå sig ned på Store Torv.  

Kl. 17.00 – kort tid efter at de 60 veterankøretøjer af forskellig slags havde indfundet sig og blev stillet til skue, summede byen af liv. Aftenens menu var den klassiske ret helstegt pattegris og meget hurtigt blev de 130 siddepladser på Store Torv indtaget af spisende gæster, som kort tid efter blev overgivet til det næste hold spisende.  

Ud over rigtig mange besøgende i midtbyen, så var der også god aftenhandel i butikkerne og i Farsø Rådhuscenter hvor også Centertorvet havde mange spisende gæster, mens børn fik tilbudt ansigtsmaling og popcorn.

Da indkøbene var foretaget gik turen udenfor igen for at handle i torveboderne på Store Torv og for at kigge på de mange flotte nostalgiske veterankøretøjer, der talte både biler, motorcykler og knallerter. 

Ud over at tage køretøjerne i øjesyn, som blev det også til en snak med ejerne, som kunne føre til at motorhjelmen blev slået op eller motoren blev slået i gang..

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: