FARSØ: I Farsø er der tradition for en Hot Sommer. I hvert fald hvis det står til Farsø Handelsstandsforening, der har tilegnet fire sommermandage i juli – og den første mandag i august, til masser af sommerhandel og sommeraktiviteter under titlen Hot Sommer.

Mandage med aftenåbent
Hot Sommer betyder fem mandage med sommer aktiviteter i Farsø midtby. Nærmere bestemt på og omkring Store Torv og aftenåbent i butikkerne i midtbyen og Farsø Rådhuscenter frem til kl. 21.00.

Hot sommer byder på oplevelser og hygge i Farsø, og derfor har hver mandag fået deres eget tema. 


Starter med sommerudsalget på mandag

Men først og fremmest skal der gøres en god handel i Farsøs butikker. Derfor starter dette års Hot Sommer mandage med starten på sommerudsalget på mandag den 9. juli. Udsalget og jagten på de stærkt nedsatte varer starter kl. 9.30.
 
 

Fra kl. 17.00  støder et bagagerumssalg for private til på P-pladsen ved Den Jyske Sparekasse. Her er der mulighed for at gøre en god brugt handel eller -salg, for alle er velkomne til at komme med deres brugte varer og sætte dem til salg fra bilens bagagerum eller fra et medbragt bord

Også Store Torv i den afspærrede midtby vil fra kl. 17.00 summe af aftenhygge med bespisning og optræden af Bakkesangerinden Anette Oxenbøll. Hun vil optræde kl. 18.30 og 20.30 på den forhåbentlig lune sommeraften.    

Læs mere i udsalgsavisen
Læs mere om hvad du kan opleve - og ikke mindst hvilke gode udsalgstilbud der venter i butikkerne, i udsalgsavisen her


Sommerudsalget i butikkerne fortsætter juli ud og krydres med særlige Hot Sommer tilbud fra butikkerne.


Mandage med hvert sit tema

Ligeledes fortsætter Hot Sommer mandagene med deres tema’er. Den 16. juli er tema’et således ”Classic Night”, den 23, juli ”Vi gi´r julen et lift”, den 30. juli ”Landsmandsliv – høst by Night” og den 6. august ”Gammeldaws Landmandsliv”.
 


Spændende ting rykker ind i midtbyen
Fælles for alle mandage rykker der spændende ting ind i Farsø midtby. Midtbyen vil således være afspærret for trafik, så udstillinger og aktiviteter kan brede sig, og man kan gå midt ude på gaden. På selve Store Torv vil der være mad, siddepladser og hyggestemning med musik. Hvilket betyder, at når man har klaret sin handler i butikkerne, så kan man slå sig ned her til en hyggelig stund helt frem til kl 21.00.
 


Også i Farsø Rådhuscenter er der mulighed for at slå sig ned. Enten til aftenens særlige Hot Sommer menu på Centertorvet - eller hvis man er barn til et krus gratis popcorn eller gratis ansigtsmaling.

 

e-max.it: your social media marketing partner