Ny uddeler vender hjem

FARSØ: I dag tiltrådte Super Brugsen Farsøs nye uddeler, 30-årige Peter Uttrup Orbesen.

En dag som både Peter og hans nye kollegaer i Super Brugsen Farsø har set frem til. Efter en mere eller mindre turbulent periode i Super Brugsen Farsø, hvor det har krævet ekstra af butikkens personale, er Peter nu manden der skal skabe ro og balance i butikken igen.       

Først og fremmest vender Peter Uttrup Orbesen hjem til hjemegnen igen efter fire år i Vejen, hvor han har været souchef i byens Kvickly. Men også der forinden havde han en souchef stilling i Super Brugsen Nibe gennem halvandet år.  

Men ellers er Peter Uttrup Orbesen, der er født og opvokset i Nørager, oprindelig udlært i Kvickly Aars og var herefter i en periode hos Kvickly i Skive.  

På baggrund af denne erfaring, mener han nu tiden er inde til at avancere fra souchef til uddeler og derfor var han heller ikke tvivl, da han så stillingen opslået og den sågar befandt sig på hjemegnen.  

-Jeg glæder mig til at få Super Brugsen Farsø tilbage på rette kurs og sikre omsætningsfremgang. Jeg ser mange muligheder der kan løfte butikken. Den ligger i et butikscenter, og så kan jeg forstå, at vi også befinder os i et turistområde med mange sommerhuse, der lover godt for sommerperioden.  Men ikke mindst lægger jeg stor vægt på de rette varer, service og synlighed i butikken.  

Derfor fortæller han også, at han vil have forskellige arbejdstider i butikken, så man kan møde ham hvad enten man er formiddagskunde eller eftermiddagskunde.  

-Det handler om at være tæt på kunderne og vise lokalt engagement, siger Peter Uttrup Orbesen.     

Omkring det lokale engement fortæller han, at han meget snart flytter til egnen – meget gerne til Farsø. Det er for langt at køre frem og tilbage fra Vejen, men jeg har lige en andelsbolig jeg skal have solgt dernede først, forklarer Super Brugsens nye uddeler.   

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: