STRANDBY: Gyserkortfilmen ‘Bytte’, skrevet og instrueret af Jesper Pedersen, blev for nyligt udvalgt som bobler på Filmmagasinet Ekkos såkaldte Shortlist.

Efter blot én uge som bobler er ‘Bytte’ røget direkte ind på en femteplads på top 10! 

Ekko Shortlist er en online hitliste over danskproducerede kortfilm. Listen har i mange årværet domineret af film fra landets store byer, men nu kan himmerlændinge altså stemme lokalt og dermed sørge for, at ‘Bytte’ bliver på top 10. 

Jesper Pedersen er vokset op i Strandby, og ‘Bytte’ er optaget i Myrhøj/Uhrehøje Plantage  omkring hans barndomshjem på Farsøvej i 2015. Samme år blev ‘Bytte’ udvalgt til filmfestivalen CPH PIX i København, hvor den blev vist med andre gyserkortfilm ved konkurrencen Movie Batte. 

-Det er så fedt, at ‘Bytte’ er havnet på Ekko Shortlist side om side med mange andre godefilm” siger instruktør Jesper Pedersen: Jeg håber selvfølgelig den bliver på top 10, og jeg vil opfordre alle til at give den en masse stjerner, men ellers er jeg nu også godt tilfreds med, den kommer ud til et større publikum via Ekkos hjemmeside”

 

e-max.it: your social media marketing partner