FARSØ: Ni madleverandører og hertil fire leverandører af drikkevarer vil i morgen aften, når der er 9-rettes menu gennem Farsø, stå klar med 500 portioner kulinariske portioner til netop 500 deltagere, som har meldt sig til.

Det er kun tredje gang af Lions Club Thit Jensen står bag den kulinariske byvandring på 4,8 km. gennem Farsø, og det er derfor opsigtsvækkende at begivenheden allerede har opnået så stor interesse med 500 deltagere.    

-Vi har kun ganske få billetter tilbage, lyder det fra en meget glad Birthe Nørgaard fra Lions Club – Thit Jensen, da Farsø Avis mandag formiddag spørger til en status på billetsalget. Det er nemlig hendes butik Inge & Birthe der har stået for billetsalget og har mødt den begejstring, der er for at deltage.   

I år bliver det med 9-retter undervejs og det er et stop mere end sidste år, lyder det videre fra Birthe Nørgaard, så der er virkelig garanti for at blive mæt.

Det er Erhvervsskolerne, som også var med i præmiereåret, men holdt pause sidste år, der er vendt tilbage til den kulinariske begivenhed, der virkelig repræsenterer de lokale madleverandører godt og de lokale råvarer der bliver brugt.
 

Maden undervejs leveres af Den Gode Smag, Sønderup Landkøkken, Hotel Farsø, Kimbrer Kroen, Johnny’s Kød, Flejsborghus, Slagter Dennis, Hessels køkkenpigelaug, Erhvervsskolerne Aars og Farsø Bageri. Og for drikkevarerne står Rema 1000, Super Brugsen, Kaffeladen og Hessel Øllaug. 

- Igen har vi forberedt de 9 deltagende madsteder om deltagerantallet. Alle har givet tommelen op, siger Birthe Nørgaard. 

Sidste år havde arrangementet 456 deltagere.   

Omdrejningspunktet for arrangementet er Store Torv, hvor bysbørnene Thit og Johs V. sender de mange deltagere afsted i hold på 45-50 deltagere med 10 minutters intervaller.  

Ambitionen hos arrangørerne er, at alle gerne skal have den samme gode oplevelse, uanset om de er på første hold eller starter senere. 

I det fortsat flotte sommervejr, som vejrudsigten lover, vil der også aftenen igennem være hyggemusik på Store Torv, som kan give den kulinariske aften den sidste hygge, når man kommer i mål. 

På Store Torv venter også uddelingen af årets Thit Pris, to donationer til sorggrupper og udtrækning af gevinster blandt aftenens deltagere.

 

e-max.it: your social media marketing partner