FARSØ: Knap 500 personer mødte op, da Outline Vinduer i dag inviterede indenfor til åbent hus.

Her gav vinduesproducenten et indblik i, hvordan produktionen af vinduer og døre foregår i Danmark, mens der var en masse aktiviteter for børn og barnlige sjæle som eksempelvis hoppeborg, konkurrencer og værkstedsunderholdning.   

- Dagen gav anledning til, at vi kunne vise produktionen frem til alle interesserede og hygge os med hinanden – uden alle arbejdsopgaverne, der finder sted i hverdagen. Det var en stor succes med cirka 500 deltagere, hvilket man som direktør ikke kan andet end at blive stolt over, lyder det fra Jens Sørensen, der er direktør hos Outline Vinduer.   

Det var virksomheds medarbejdere der havde inviteret gæsterne og de mange besøgende fik først en rundtur på fabrikken, hvorefter de blev budt på et let traktement i form af kaffe og kage, mens næsten 300 deltog til spisning om aftenen. Der var også arrangeret masser af aktiviteter i løbet af eftermiddagen, blandt andet en hoppeborg, bordfodbold og et værksted, hvor de deltagende havde mulighed for at prøve kræfter med træarbejde, konkurrencer og meget mere.  

- Der var masser af plads til sjov, og samtidig fik vi mulighed for at snakke på kryds og tværs af kolleger og samarbejdspartnere, som man måske normalt ikke snakker så meget med i hverdagen. Vi har i løbet af de seneste uger også fået en del nye kolleger, som vi endnu engang kunne byde velkommen under mindre formelle rammer.    

Outline Vinduer har nemlig de seneste uger været i gang med en rekrutteringsproces, hvor flere nye medarbejdere er blevet ansat i vinduesproduktionen. Her bidrog dagen også til, at de nye for alvor kunne blive en del af Outline-teamet, mens deres familier havde rig mulighed for at se arbejdspladsen.  

- Vi håber, at dagen har været med til at vise og brede budskabet om, at Outline er en behagelig arbejdsplads med mange spændende arbejdsopgaver, siger Jens Sørensen.    

Det er ikke første gang, at Outline Vinduer inviterer indenfor til åbent hus. Sidste arrangement fandt sted i 2015, hvor der ligeledes var et flot fremmøde på omkring 400-500 mennesker.

I næste uges avis vil der kunne læses et portræt om Outline og den udvikling virksomheden er inde i.  e-max.it: your social media marketing partner