FARSØ: Ja du læser rigtigt – 9 retter. Lions Club – Thit Jensen har for vane at overgå sig selv med arrangementet ”Smag på Farsø”, som i starten af juni afholdes for 3. gang.

Og det lægger pigerne også op til denne gang. 

I år 1 var der max. deltagelse på 250 personer og 7-retter på ruten gennem Farsø. Sidste år lokkede 8-retter lige i underkanten af 500 personer på kulinarisk rundtur i Farsø by. Så derfor bydes der i år på 9-retter, hvilket gerne skal være medvirkende til at få deltagerantallet på op over de 500.  

Det er igen lokale spisesteder og madleverandører der byder sig til på de 9 pitstops, som den skønne aftentur gennem Farsø by går forbi.  

-Vi glæder os over den store interesse fra såvel spisesteder som deltagere. Det er nærmest helt overvældende, siger de tre hovedkræfter bag ”Smag på Farsø”, Birthe Nørgaard, Pylle Harbo og Inge Lise Jensen.  

-Vi har ni pitstops undervejs og selvom vi siger 9-retter, så er der reelt 11, fordi der serveres flere retter nogle af stederne. Så et godt råd – spis ikke hjemmefra, for du bliver mæt, lyder det fra de tre Lions piger.  

Billetsalget til ”Smag på Farsø”, der finder sted den 7. juni, starter i dag hos Inge & Birthe i Farsø Rådhuscenter.  

Hvis man ønsker at gå sammen som en gruppe rådes man til at melde sig til som et hold. Hver gruppe der sendes afsted med 10. minutters mellemrum består af 45 deltagere.  

Det er naturligvis bysbørnene Thit og Johs. V. Jensen der sender de mange deltagere ud på smagsruten.

Se annoncen for "Kom og Smag på Farsø" her

 

e-max.it: your social media marketing partner