HVALPSUND: For ottende gang indledte Herregården Hessel sin sæson Valborgaften.  Det skete her til aften.

Som det egentlig er tradition skulle der have været bål, men det satte vejrguderne en stopper for med en stor mængde regn mandagen igennem og bålet forblev derfor tildækket da 128 deltagere ankom. 

De blev i stedet ledt indenfor i Hessels cafe og man kunne straks konstatere, uanset vejret så er Hessels sæsonstart altid en succes med fuldt hus. 

Deltagerne bestod for størstedelens vedkommende af medlemmer af Hessels Venner, medlemmer af Hessels mange laug og lokale som gerne vil høre om sæsonens program og aftenens fortællinger fra Louns Halvøen.  

Daglig leder Bodil Jakobsen gennemgik Herregården Hessels sæsonprogram og aktiviteter, der vidner om at herregården og de mange tilknyttede laug ikke ligger på den lade side. Der er faktisk flere arrangementer end nogensinde, herunder som noget nyt et arrangement pinsedagsmorgen, et spøgelsesarrangement i juni i samarbejde med Thits Venner og i slutningen af juli en herregårdskoncert. Og disse arrangementer er oveni de aktivitetsdage, hvor Hessels mange laug er aktører.  

Og netop endnu et laug er kommet til, nemlig håndarbejdslauget, som slutter sig til som Hessels 11. laug.  

Et andet af Hessels laug, nemlig væverlauget havde valgt sæsonstarten til fernisering af vinterens arbejder, som vil være til skue i cafeen resten af året.  

 

e-max.it: your social media marketing partner