GATTEN: Den 24. marts var der fernisering på åbningsudstillingen ”Reunion” hvor 150-200 kunstinteresserede var mødt op for at se kunst - men også for at hilse på Galleri Himmerlands nye indehavere Carina Östermann og Hans Jørgen Pedersen.

De nye galleriejere er taknemlige for den gode modtagelse de har fået, og har i sinde at fortsætte den succesfulde galleridrift med kvalitetskunst, som de tidligere ejere Hanne og Svend Bendtsen har formået at skabe i de forgangne år og med opbygningen af galleriet.  

Hanne og Svend Bendtsen, som nu er flyttet til Hornum kiggede også forbi for at hilse på og yde deres assistance.  

-Det glæder os meget, at Hanne og Svend har hjulpet os godt i gang og kan formidle os nogle kontakter, siger Carina Österman, der har fået til opgave at tage sig af galleriets åbningstid og kantakten til nye udstillere.  

Skærtorsdag tog Påskeudstillingen ”Resonans” over. Også i påskedagene blev Galleri Himmerland godt besøgt.    


Den 10. sæson med Galleri Himmerland, som det nye ejerpar altså har overtaget, blev også et gensyn med nogle at galleriets mest populære kunstnere, som i den anledning helt ekstraordinært havde valgt at donere kunst til velgørenhed. Det blev besluttet at tildele overskuddet fra salget til børn fra julemærkehjemmet i Hobro. Kunstværkerne består af et antal bemalede borde, som Hanne Støvring, Henrik Dencker og Sonny Schneider personligt har udsmykket. Her ses kunstnerne sammen med forstander Lise Claesson fra Julemærkehjemmet i Hobro. 
 

 

e-max.it: your social media marketing partner