HVALPSUND/FARSØ: Golfmessen i Herning har igen været en meget succesfuld oplevelse for Hvalpsund Golf Club og Sport & Academy, som for 8. gang deltog på messen med en fælles stand.

-Der var meget stor søgning på golfophold. For Sport & Academy’s vedkommende var det igen interessen for golfophold, både for par og for grupper fra 6 til 40 personer, der var stor interesse for. I år prøver vi som noget nyt, at lave to gange Match Tour - en i juli og en i oktober. Det bliver med overnatning på Sport & Academy og med spil på Hvalpsund Golf Club, fortæller Jarrit Hansen fra Sport & Academy

Hvalpsund Golf Club havde igen i år medbragt et par super tilbud på greenfee billetter og som noget nyt et tilbud på en ”4 bold”. Der blev solgt greenfee til 350 personer, som vil besøge Hvalpsund Golf Club i løbet af 2018.

Vi var igen i år at finde på facebook i forbindelse med Golfmessen i Herning og både Hvalpsund Golf Club og Sport & Academy havde mange besøg til de daglige konkurrencer. Det må siges at have været en succesfuld oplevelse, lyder det videre fra Jarrit Hansen og fortsætter:

-Nu ser vi frem til, at de som har købt vores tilbud, tager venner og familie med til golf i Hvalpsund. Nogle af gæsterne har besøgt banen og vil bruge det gode tilbud til at nyde vores fantastiske bane igen. Andre bruger det til at komme ud og prøve noget nyt.

 

e-max.it: your social media marketing partner