FARSØ: I de seneste fire dage har Farsø Rådhuscenter fejret centrets 29 års fødselsdag på festlig vis med underholdning og fokus på forårets varer. 

bro
blomsterforretningen
GodMadOgHyggePCentertorvet
GavekortBalloner
handel
handel2
PeterNrgaard
nip
 

Men den forsinkede vinter ville det anderledes, for allerede på førstedagen for fødselsdagen, torsdag, sneede det rigtigt meget. Men heldigvis var der kunder der trodsede vejret, så de kunne komme til fødselsdagssalg, modeshow, optræden med Bro og god mad. 

Torsdag aften var der modeshow på "Den Røde Løber" på Centertorvet. Selvom om det sneede og var bidende koldt udenfor, så slog den smarte forårsmode fuldt igennem indendøre da den blev vist frem. Især vakte Blomsterforretningens modeller opsigt, da de var iført de flotteste kreationer i form af nederdel, paraply, hat, sko og sjal udført i blomster. Meget, meget flot!.

Sangeren Bro optrådte også torsdag aften.  Som håbet og forventet var det de unge der mødte frem for at opleve stjernen. De unge kom dog ikke hobetal, men de rigtige fans mødte frem og fik naturligvis også muligheden for en selfie med Bro efterfølgende.
 

Indrømmet Farsø Rådhuscenter havde på trods af vejret håbet på flere kunder torsdag aften, men fandt også ud af at fødselsdagsaktiviteterne var oppe mod tre andre store arrangementer i Farsø by som fandt sted samtidigt.  -Og man kan jo ikke være alle steder, så butikkerne var fortrøstningsfulde, for heldigvis bød fødselsdagen på endnu tre festlige dage. 

Fredag satte de fødselsdagsstemte butikker hele 29.000 kr. på højkant i form af gavekort til brug i butikkerne. En handel på over 290 kr. gav adgang til at prøve lykken. Det skete ved at trække en af de 500 balloner ned fra loftet på Centertorvet for at se om den udløste gevinst. Det skete for rigtig mange i løbet af eftermiddagen - og der lød jubelråb.  

Fredag eftermiddag var der fødselsdagssjov på programmet ført an af DJ Peter Christensen, som stod for løjerne. - Ja, det er jo vinter udenfor, så lad os da gætte prisen på en god vinterstøvle hos Stil & Sko, lød bl.a. fra Peter Christensen, der ved et rigtigt gæt udleverede gaver til kunderne.    

Lørdag besøgte kagedronningen Nip Farsø Rådhuscenter for at pynte kager. Adskillelige hundrede cupcakes blev flot pyntet til kunderne og en lille snak blev det også til. Nip var flankeret af Lions Pigerne der henholdsvis stod for at servere kaffe til cupcakes'ene og sælge meget billige Othello lagkager til kun kr. 29,- pr. stk.  

Søndag var det familiernes tur til at blive underholdt i Farsø Rådhuscenter. Og det blev de!. Det var faktisk hylende morsomt!. Bugtaler Peter Nørgaard leverede et fantastisk show sammen med Hunden Charlie, Kaninen Ninus, selveste Houdini og den frække Drage Dennis. Det var så sjovt at børnene grinte konstant under showet og var helt revet med af Peter Nørgaards komik. Efter forestillingen var der autograf plakater til alle og mulighed for selfies.  

Søndag middag bød også på hygge på Centertorvet med buffet, kaffe og fødselsdagslagkage. Det var der mange der benyttede sig af. 

Lørdag og søndag var Den Gyldne Kundevogn atter på programmet – se omtale andetsteds på www.farsoavis.dk

Centrets butikker indrømmer at fødselsdagen fik et mere vinterligt præg end ønsket, hvilket også smittede af på salget af de nye forårsvarer, som der ellers var lagt op til skulle være de store ”sællerter” til fødselsdagen. Men sådan kan årstiden jo spille et puds.  

 

e-max.it: your social media marketing partner