FARSØ: I forbindelse med Farsø Rådhuscenters 29 års fødselsdag, var centrets egen opfindelse – Den Gyldne Kundevogn, på programmet både lørdag og søndag.

Ligesom tidligere er indslaget meget populært, hvilket der ikke er noget at sige til, for hvem vil ikke gerne vinde varer for tusindvis af kroner efter eget valg fra rådhuscentrets butikker.

Konferencer Peter Christensen stod begge dage klar til at udtrække en vinder af retten til en tur med Den Gyldne Kundevogn. Og han forstod at få spændingen til at stige blandt de par hundrede forventningsfulde kunder, for hvad nu hvis…

Lørdag blev Jette Nielsen fra Viborg den heldige vinder. Fire minutter fik Jette Nielsen og det gik over stok og sten, så hun knapt kunne få vejret. Men indsatsen var også det hele værd. For Den Gyldne Kundevogn var stuvende fyldt med varer fra en stor del af centrets butikker.  Sammenlagt fik hun varer for 14.997 kr. Selvom Jette Nielsen bor i Viborg er hun flittig kunde hos butikkerne i Farsø Rådhuscenter, da hun har fastlæggerplads på Farsø Fjord Camping i Stistrup.

Vinderen af søndagens tur med Den Gyldne Kundevogn blev norske Aina Spånem. Hun fortalte Peter Christensen at hun var i Farsø Rådhuscenter for at få frokost og også udfyldte en deltagerkupon til ”Den Gyldne Kundevogn”. Aina Spånem havde slet ikke regnet med at vinde og havde derfor heller ikke udtænkt sig varer eller en rute rundt til butikkerne. Hun tog derfor sine 4 minutter i gang fra butik til butik og puttede fortrinsvis gadevarer i vognen. Selvom Aina flere gange undervejs fra andre kunder i centret blev opfordret til at sætte tempoet op til løb, så tog Aina det stille og roligt. Og desværre lidt for roligt, for hun manglede et par sekunder i at nå i mål. Det blev til en anden kundes fordel, nemlig Lone Larsen fra Farsø, som måtte tage en af Aina’s varer fra kundevognen. En sammentælling efterfølgende viste at Aina Spånem havde vundet for kr. 2.112,-. Det hører også med til historien at fortælle at Aina Spånem, som kommer fra Stavanger har en særlig relation til Farsø, nemlig hendes fritidshus på Gunderupvej, som hun har haft siden 2016. Det betyder, at hun opholder sig meget på egnen og naturligvis også handler i Farsø Rådhuscenters butikker.            


Desværre nåede Aina Spånem ikke i mål indenfor de fire minutter. Derfor måtte hun afgive en af sine varer i kundevognen. Det blev Lone Larsen der her vælger en blå trøje fra kundevognen.    

 

e-max.it: your social media marketing partner