STRANDBY: Søndag formiddag samlede Bævere, Ulve, Senior- og Juniorspejdere fra Fjordgruppen Strandby KFUM sig foran Spejderbo og sammen med forældre og ledere gik de med fanerne forrest mod Strandby Kirke.

Det var godt, at de fleste havde taget udklædningstøjet uden på jakken eller flyverdragten, da blæsten var bidende kold og det sneede lidt.

Kinderne var kolde, men fik hurtigt farve igen, da børn og voksne kom ind i kirkens varme, for at deltage i fastelavnsgudstjenesten. Ud over spejderne var der også konfirmander, der bl.a. læste udgangsbønnen.

Efter gudstjenesten var der tøndeslagning for alle børn uden for sognehuset.

Det gik hurtigt for de store børn, der hurtigt fik smadret både tønde og de sidste to pinde. De små måtte have lidt hjælp inden tønden gav efter og slikposerne væltede ned på jorden. 

Herefter var der kroning af kattekonger og -dronninger i Sognehuset. De bedst udklædte fik også en lille præmie. Slikposerne blev fordelt og alle kunne varme sig på en kop kakao eller kaffe og spise lækre nybagte fastelavnsboller til. 

Fjordgruppen har også holdt generalforsamling med beretning om året der gik, regnskabs gennemgang og drøftelser om fremtidige udfordringer. Den nye kasserer Poul Binderup blev budt velkommen. Poul afløser Søren Dolmer, som gennem mange år har hjulpet Fjordgruppen med regnskaber og ansøgninger. Søren vil blive savnet, men vi er meget glade for at Poul vil hjælpe os fremadrettet, siger Peter Nielsen fra Fjordgruppen. 


Efter gudstjenesten var der tøndeslagning udenfor Sognehuset


Der blev kåret Kattekonger- og kattedronninger.

e-max.it: your social media marketing partner