Unge søger nye fiskevenner

TREND: Den nye fiskesæson er netop startet i Trend Å med gode fangster af såkaldte grønlænder-havørreder.

Derfor opfordrer foreningens juniorer andre naturinteresserede unge til at melde sig ind i foreningen, som gennem mange år har været en af de mest aktive i landet. De unge lystfiskere udgør en snes medlemmer fra Bjerregrav i syd til Løgstør i nord. 

Juniorklubben, der bærer navnet ”Smoltene” (betyder teenage-ørreder) tager på ca. 30 fisketure i årets løb efter sæsonens fiskearter ved sø, å og kyst. Største ”juniorfisk” i 2017 var en hvid stør på hele 26 kg. fra put-&take-søen Loch Nees. De unge medlemmer kan selvfølgelig også fiske frit i Trend Å, der er kendt for sine mange havørreder. 

I vinterhalvåret er der klubaftener, hvor de unge, under kyndig vejledning selv fremstiller fristende spinnere, vimsende blink og farvestrålende, forskellige forfang og masser af fluer, så de er godt rustede til det praktiske fiskeri.  

Foruden de talrige aktiviteter tilbyder klubben også masser frisk luft og naturoplevelser, godt kammeratskab, afslappet motion, hvor der pludselig er spænding og dramatik, når en flot fisk spræller på krogen – og junior står for aftensmaden.

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: