HAUBRO: Kapitalfonden Industri Udvikling II K/S og direktør Fin Højgaard, der siden 2005 har delt ejerskabet af Dan-iso A/S, har solgt samtlige aktier til Erik H. Møller.

Dan-iso A/S producerer isoleringsmateriale af polyurethan (PUR) og polyisocyanurat (PIR) og er en af Europas førende producenter af PUR rørskåle. Salget sker som led i en strategisk handleplan.  

-Efter 12 års ejerskab har Industri Udvikling ønsket at realisere deres investering og i den forbindelse var det naturligt for mig at foretage et generationsskifte, fortæller den afgående direktør Fin Højgaard, der fortsætter som konsulent i virksomheden nogle måneder. 


Fremtidens mand 

Erik H. Møller, der er 47 år og bosiddende i Ikast, er en stærk kompetence inden for ledelse og produktion med erfaring fra både metal- og plastindustrien. I hele sin karriere har Erik H. Møller beskæftiget sig med supply chain management og industrielt flow, herunder optimering af logistik, kvalitetssikring, produktion, indkøb og tværgående procesforløb. Det er således en stærk ressource, der pr. 15. januar 2018 har sat sig i direktørstolen, samtidigt med, at han overtager virksomheden.
 

-Arbejdspladserne skal også fremover være i Haubro og på sigt øges. Jeg glæder mig over Dan-iso’s kompetente og dedikerede medarbejdere og har stor respekt for virksomhedens unikke DNA med troværdighed og kvalitet, både internt i huset og overfor vore kunder og samarbejdspartnere, siger Erik H. Møller og fortsætter: -Forsyningssektoren generelt har et enormt forretningspotentiale. Som medskabende underleverandør, vil vi gøre vores for at dette potentiale udnyttes fuldt ud. Derudover vil vi bidrage konstruktivt til, at flere brancher får kendskab til PUR og PIR, som er et af de mest effektive isoleringsmaterialer, der er på markedet i dag.
 

FAKTA: Dan-iso: 

Dan-iso ligger i Haubro og beskæftiger p.t. 12 personer. 

Er primært underleverandør til fjernvarmebranchen i form af bøjninger og rørskåle i PUR og PIR. 

PUR og PIR isolering er kendetegnet ved meget høj isoleringsevne, høj brandmodstandsevne og høj trykstyrke. Materialet er desuden særdeles alsidigt og optager er ikke fugt/vand og bevarer den samme høje isoleringsevne i hele levetiden. 

Dan-iso løser specialopgaver indenfor CNC-fræsning, udskæring i PUR og PIR og limning af flere komponenter. Dan-iso er anerkendt for fleksibilitet i opgaveløsningen og har positive erfaringer med kundesamarbejde omkring produktudvikling.

 

e-max.it: your social media marketing partner