FARSØ: Liftkoncernen TIME Export har fået ny administrerende direktør

idet tidligere økonomi- og vicedirektør Kim Bach Jensen overtager chefstolen fra Per Cæsar Torp i en mindre ledelsesrokade som trådt i kraft her fra årsskiftet.

Per Cæsar Torp forbliver i TIME Export i en nyoprettet stilling som salgs- og udviklingsdirektør, mens nytilkomne Martin Lybæk Christiansen fuldender rokaden og overtager stillingen som økonomidirektør.

Per Cæsar Torp har stået i spidsen for den Farsø-baserede liftkoncern i mere end 25 forrygende år og har igennem de år oplevet lidt af hvert med sit livsværk. Virksomheden startede som et privatejet selskab og indgik i 1985 i et strategisk samarbejde med den amerikanske liftvirksomhed TIME Manufacturing Company fra Waco i Texas. I 2001 solgte Per Cæsar Torp så TIME Export til den amerikanske samarbejdspartner, og virksomheden har siden da fungeret som eksportafdeling for den amerikanske modervirksomhed.

Kim Bach Jensen er ny administrerende direktør

Udnævnelsen af Kim Bach Jensen til administrerende direktør for hele TIME Export-koncernen har længe været i støbeskeen som det næste skridt i et glidende generationsskifte. Kim Bach Jensen er uddannet revisor og civiløkonom i økonomistyring og kom til TIME Export for 10 år siden som økonomidirektør (CFO). I 2016 begyndte første trin i generationsskiftet, hvor han overtog ledelsen af koncernens danske underafdeling TIME Danmark.

Per Cæsar Torp får ny rolle hos TIME 
-
Efter en sygdomsperiode i 2017 besluttede jeg at fremskynde det planlagte generationsskifte, og derfor overtog Kim Bach Jensen stillingen som administrerende direktør for hele TIME Export-koncernen allerede fra årsskiftet, fortæller Per Cæsar Torp.  

Per Cæsar Torp forlader dog hverken liftbranchen eller TIME Export, da han i stedet fortsætter i en nyoprettet stilling på nedsat tid som salgs- og udviklingsdirektør med ansvar for koncernens virksomhedsudvikling.  

Ny økonomidirektør fuldender rokade
Den ledige post som økonomidirektør (CFO) overtages af Martin Lybæk Christiansen, der kommer fra en stilling som Senior Controller hos KMD i Aalborg. Martin Lybæk Christiansen er uddannet Cand.merc. i Økonomistyring og Informatik fra Aalborg Universitet og har mange års erfaring med økonomistyring fra flere større internationale virksomheder.
 

Nye udfordringer venter
Den første udfordring for den nye ledelseskonstellation bliver et stort anlagt salgsmøde for hele koncernens forhandlernetværk, der løben af stablen i midten af januar.
 

-Fremtiden ser lys ud for alle vore afdelinger. Vi har positive forventninger til 2018 både set i forhold til omsætning og beskæftigelse, siger Kim Bach Jensen, administrerende direktør for TIME Export.

FAKTA:
Om TIME Export
TIME Export producerer og forhandler bilmonterede kurvelifte til servicering af gadelys, trafiklys m.m. under mærket Versalift på alle geografiske markeder uden for Nord- og Sydamerika. TIME Export-koncernen har to datterselskaber i Frankrig og England og beskæftiger i alt 225, heraf 115 i Farsø.

 

 

Martin Lybæk Christiansen, ny økonomidirektør (CFO) for TIME Export.

 

e-max.it: your social media marketing partner