FARSØ: Der har været travlt på Plejecenter Højgaarden med at julehygge i december måned

Tidligere på året modtog Højgaarden et tilskud til en tur for beboere fra Lions Club – Thit Jensen og Lions Club Farsø.

-Vi har haft beboere og personalet en tur i Farsø Rådhuscenter, hvor der er blevet købt julegaver, spist lækker mad og så var der rig mulighed for at nyde den flotte juleudsmykning, fortæller centerleder Susanne Person og fortsætter.
 

-Vi har afholdt julefrokost for beboere, dagcenterbrugere, personale og Højgaardens venneforening. Der var i alt 180 spisende gæster i huset denne dag. Maden havde vi købt os til fra Hotel Farsø. Der blev hygget og spist en dejlig traditionel julefrokost.
 

Den 12. december havde vi besøg af Højgaardens Børnehave. Vi havde fornøjelse af 38 små nisseklædte børn. Under besøget blev der sunget julesange sammen og alle hyggede sig. Dagen blev rundet af med risengrød til frokost og alle nissebørnene fik serveret risengrød i salen.
 

Børnehaven havde til dagen pyntet og dekoreret en stor papkasse. En kasse der var blevet forvandlet til det sødeste lille nissehus. Risengrøden blev serveret fra det lille nissehus, hvilket var til stor glæde og fornøjelse for børn og voksne.
 

I starten af december havde Højgården besøg af sprogskolen i Farsø, som gerne ville møde de ældre. Denne formiddag var det dagcenterbrugerne der meget hjælpsomt hjalp med at dele ud af deres traditioner omkring julen.

 

-Vi havde fornøjelsen af at have besøg af ca. 20 elever med mange forskellige nationaliteter fra sprogskolen. Det var en rigtig hyggelig formiddag, siger Susanne Person med ønsket om en glædelig jul.

e-max.it: your social media marketing partner