Farmas træ pyntet af Bakkegårdens Børnehave

FARSØ: Selvom der var mange mennesker, så kunne man ikke undgå at se det. Det store juletræ hos Farmas, som stod til flot skue ved Farmas Julemarked i dag.

Traditionen tro, blev det det store juletræ ugen forinden pyntet af ihærdige børn fra Bakkegårdens Børnehave. Da børnene kiggede forbi tog det ikke lang tid at pynte med de mange hænder, men det var lidt svært at nå helt op til toppen.

Koncentrationen var stor, da det hjemmelavede julepynt skulle hænges på det høje træ, men den forsvandt stille og roligt efterhånden som interessen for de store maskiner steg.

Men så måtte der lige trækkes et es ud af ærmet, nemlig sakse-liften! Alle 40 børn stod troligt og ventede på deres tur i det opløftende vidunder og pyntningen kunne forsætte helt til tops.

Efter endt arbejde var det tid til en dans og sang omkring det fine træ. Til slut kom julemanden tilfældigvis forbi med snolder, så sukkertrangen kunne stilles og der var friske kræfter til hjemturen.

Mange af børnene var hurtige til at gætte på hvem julemanden egentlig var, men hans identitet må naturligvis forblive i det uvisse.

 

 

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: