Travle uger for maskinfabrik

FREDBJERG: Fransgård Maskinfabrik a/s har netop overstået to meget travle uger på hjemmebanen i Fredbjerg og på messer i udlandet.

Først den årlige kongres i Nord Amerika, som i år var henlagt til Houston Texas, hvor alle firmaets kunder i USA og Canada mødte op, og det væsentlige for det mange årige samarbejde blev gennemgået – da både USA og Canada er vigtige markeder for Fransgård a/s. Endvidere modtog Fransgård maskinfabrik en plakette, som anerkendelse for 20 års medlemskab af distributør/agent foreningen EMDA. 

I starten af sidste uge havde Fransgård Maskinfabrik først besøg af den nye importør i New Zealand på fabrikken i Fredbjerg, inden turen gik til verdens største landbrugsudstilling Agritechnica i Hannover i Tyskland, hvor 2.900 udstillere fra 52 lande tog imod de 450.000 besøgende over syv dage.

Fransgård Maskinfabrik havde nogle rigtig gode dage på Agritechnica og kunne igen mærke at kunderne – altså landmændene over hele verden, nu igen tør investere. 

Fransgård Maskinfabrik a/s, der jo eksporterer 90% af sine maskiner til det meste af verden, mødte rigtig mange af sine kunder – også langvejs fra – og mange takkede for firmaets 50 års jubilæumsfest i Farsø tilbage i april måned, hvor der jo var over 100 kunder fra 16 lande. I Hannover fik Fransgård Maskinfabrik ofte et glædeligt gensyn og sælgerne glæder sig nu til at følge op på de mange henvendelser.

Her ses Fransgårds sælgerteam på landsbrugsmessen Agritechnica i Hannover i sidste uge.   

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: