FARSØ/HVALPSUND: Igen i år pryder kæmpenisser Torvet i Farsø midtby.

Det er en lille nissefamilie bestående af nissemor, nissefar og nissepige som vil sprede juleglæden til såvel børn som voksne i Farsø.  Om det vildfarne rensdyr også spreder glæde i nissekredse skal være usagt, men sjovt ser det ud!.

Det er Farsø Handelstandsforening der har bestilt nisserne – og rensdyret, der ligesom de foregående år er lavet af det kreative værksted og metalværkstedet på Produktionsskolen Kongshøjgaard i Hvalpsund. De store rundballer er leveret af Børge Bach Jensen fra Åle ved Ranum.

Nisser og rensdyr blev opsat her til formiddag, således de var klar til julelystændingen i Farsø, senere på dagen.Flere nisseopgaver
Også i hjembyen Hvalpsund står Produktionsskolen for store nisser. Ligesom sidste år har de af Hvalpsund Borgerforening fået til opgave at opstille på hjørnet af Sundvej og Hesselvej. Sidste år var nissemor og nissefar allerede på plads, men i mellemtiden har der været familieforøgelse, så i år vil de store nisser få selskab af deres nissepige,

 

I det hele taget har Produktionsskolen Kongshøjgaard mange forskelligartede opgaver som især involverer den kreative linje og skolens auto/metallinje, derfor er der heller ikke juleåbent i butikken som de foregående år, da der lige nu skal klares mange bestillingsopgaver. Men snydt for jul og julehygge bliver skolens elever, deres forældre og bekendte af huset alligevel ikke, for om to uger er der juleåbent hus på skolen med julehygge i form af risengrød, banko og mulighed for at kigge indenfor på værkstederne.

 

e-max.it: your social media marketing partner