FARSØ: Michelle Tøtrup, fik en flot sjetteplads til DM i kransekage for lærlinge til trods for, at hun var en af de yngste og mest uerfarne i feltet 

Det er en virkelig flot midterplacering for en grøn lærling som Michelle Tøtrup Christensen, der i konkurrencen var oppe imod andre lærlinge her iblandt anden– og tredjeårs lærlinge.  

Og det fine resultat har da også givet Michelle Tøtrup Christensen blod på tanden. Hun stiller derfor også op næste år – og til den tid med mere erfaring i hatten og også højere fokus på konkurrencen.

-Jeg var på skole op til konkurrencen i år, og havde derfor ikke ligeså meget tid til at træne og forberede mig på konkurrencen som mange af de andre deltagere. At jeg så alligevel slutter som nummer seks ud af ti finaledeltagere, ja, det giver mig troen på, at hvis jeg virkelig går i øvelejr op næste års konkurrence, så er en topplacering bestemt indenfor rækkevidde, fortæller Michelle Tøtrup Christensen. 

Træner hårdt til næste år
Finalen fandt sted 3. oktober i København, men det er først nu, at Michelle Tøtrup Christensen har fået sin endelige placering at vide.  Og nu står den op til næste års konkurrence på træning, træning og atter træning i ”træningslokalerne” hos Farsø Bageri, hvor Michelle Tøtrup Christensen til dagligt arbejder som bagerlærling. Michelle fik nemlig konkret besked fra dommerpanelet om, hvor hun skulle forbedre sig. 

-De var tilfredse med smagen på mit stykke kransekage, men ikke udseendet. Og det giver jeg dem ret i. Det så lidt for kedeligt ud. Men, nu har jeg været med i konkurrencen for første gang, og ved nu, hvad der skal rettes op på. Og derfor skal jeg hjem og knokle endnu hårdere for det i Farsø Bageri, så jeg kan komme ud næste år og virkelig vise, hvad jeg kan. 

e-max.it: your social media marketing partner